Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Grevleløkka

Grevleløkka 15 og 17, 3294 Stavern

Pris 1 676 000 - 1 756 000

Kvm 88

Grevleløkka ligger nær Rakke i Stavern. En liten rusletur unna boligfeltet finner man sandstrand og svaberg med gode bademuligheter. Her skal det bygges 8 andelsleiligheter fordelt på to bygg.

Forkjøpsretten er avklart

Stavern sentrum ligger ikke langt unna leilighetene - her kan man ta bilen, sykkelen eller beina fatt. Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker og gallerier. I tillegg finnes det en rekke kulturelle tilbud og arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa.

Leilighetene vil få romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong/markterrasse, to soverom og to bad. Praktisk bod innvendig i leiligheten, samt en utvendig bod i fellesareal. Det medfølger en parkeringsplass i carport til hver leilighet. Det vil bli lagt opp trekkerør til carporten som gir mulighet for El-billader som tilvalg. 

Det blir høy standard på leilighetene, med blant annet kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Gasspeis og vannbåren gulvvarme kan kjøpes som tillegg. Mulighet for å gjøre egne tilvalg underveis i byggeprosessen. 

 


Har du spørsmål om leilighetene, ta kontakt med meglere:

Knut H. Leinæs
Partner & megler, Leinæs & Partners
Tlf.: 920 53 533
E-post: knut@leinaes.no

Marius Strøm Grønn 
Eiendomsmegler, Leinæs & Partners
Tlf.: 454 04 009
E-post: marius@leinaes.no

Områdekart