Bli medlem

Høgda

Høgda, 1820 Spydeberg

Pris 3 690 000 - 3 800 000

Kvm 107

På Høgda i Spydeberg skal det nå oppføres 8 nye og romslige eneboliger med alt på ett plan.

Frist forkjøpsrett 25. februar

Om prosjektet

Høgda borettslag ligger i et naturskjønt og rolig boligområde rett sør for Spydeberg sentrum. Eiendommen grenser mot åker og eng, samtidig som det er gangavstand til togstasjon, bussholdeplass og alle fasiliteter i sentrum. Boligfeltet er etablert og barnevennlig, og fra boligen er det kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane og treningssenter. I nærheten finnes også barnehager og skoler. Spydeberg har en av Norges eldste rideklubber, og ridesenteret har stevner og kurs for liten og stor. I sentrum er det nylig bygd et nytt kulturhus, og hvert år arrangeres Spydeberg Rock Festival. Eiendommen har også nærhet til spennende tur- og friluftsområder.

Boligprosjektet vil bestå av 8 nye og romslige eneboliger med alt på ett plan. Hver av eneboligene blir på 107 kvm BRA. Eneboligene får 2-3 soverom, terrasse, hage og carport. Boligene vil leveres med god standard og vil fremstå som svært attraktive. Det vil også bli gitt gode muligheter for individuelle tilpasninger og tilvalg.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig på Høgda, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er tirsdag 25. februar klokken 16.00. Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til Attentus Eiendomsmegling. For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no.

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Har du spørsmål om prosjektet? Kontakt megleren:

Vetle Just Kvammen

Eiendomsmegler MNEF
982 39 605
vjk@attentuseiendom.no

Områdekart