Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Karolines Hage

Storgata 1A og 1B, 3183 Horten

Pris 2 480 000 - 3 450 000

Kvm 51 - 70

Det er enkelt å bo i Karolines Hage - sentralt, men likevel tilbaketrukket fra bykjernen. Det er kort vei til dagligvareforretninger, kjøpesentre, kino, bibliotek, kafeer, restauranter og diverse tjenester.

Innflytningsklar Q1 2020

Visning

Ta kontakt med megler for privatvisning i vår visningsleilighet

Litt om Karolines Hage

Det er enkelt å bo i Karolines Hage - sentralt, men likevel tilbaketrukket fra bykjernen. Det er kort vei til dagligvareforretninger, kjøpesentre, kino, bibliotek, kafeer, restauranter og diverse tjenester. Er du av den aktive sorten, er det fint å bo like ved Lystlunden Park og Idrettsanlegg, svømmehall, treningssenter, flotte turområder på Karljohansvern, Borre golfbane, badestrender og småbåthavn. Den vakre Kyststien som strekker seg helt til Åsgårdstrand, byr på flotte turmuligheter.

Det er 10 minutters kjøring til E18 med kun en times kjøring til Oslo, gode veier sør- og nordover og gode kollektivforbindelser. Toget stopper på Skoppum og tar deg til Oslo og Kristiansand. Og skal du raskt over til Østfold-siden, er det bare noen hundre meter ned til fergeterminalen med ferger over til Moss. Det er kort vei til bussen som tar deg til Høgskolen i Sørøst-Norge, som ligger på Bakkenteigen.

Vi har nå igjen 2- og 3-roms leiligheter. Alle leilighetene får balkong eller markterrasse. Det blir heis fra garasjekjeller til alle etasjer, samt parkeringsplass for 3-roms leilighetene. Mellom boligblokkene er det en stor og solrik hage til fri benyttelse for beboerne. Hagen ligger godt skjermet fra omkringliggende gater.

Les et intervju med en av våre yngre kjøpere i Karolines Hage.

«Det er krevende å komme seg inn på boligmarkedet som ung, men her føler jeg virkelig at jeg får alt jeg har sett etter,» sier Meland.

Interessert i dette prosjektet?

Meld interesse for å holde deg oppdatert på nyheter fra Karolines Hage.

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Eiendomsmegler 1

Merethe Andreassen

Områdekart