Bli medlem

No. 15 Malerhaugveien

Malerhaugveien 15, 0661 Oslo

Under planlegging

Litt om Malerhaugveien

På en av de beste tomtene på Ensjø utvikler Usbl et flott, nytt boligprosjekt. Vi planlegger å bygge ca. 85 leiligheter fordelt på 4 hus fra 4 til 6 etasjer. Det blir varierte leilighetstyper; kompakte toroms-leiligheter, tre- og fireroms familieleiligheter, townhouse-leiligheter over to plan, samt noen større toppleiligheter med egen takterrasse. Det vil også bli anlagt felles takterrasser.

Bebyggelsens fasade mot Malerhaugveien er brutt opp og danner et urbant miljø med både private uteplasser og mer offentlige torg- og møteplasser. På gateplan mot Malerhaugveien planlegges det et eget lokale for delingstjenester med blant annet sportsutstyr.

Reguleringsplanen er under behandling.

Som med våre andre prosjekter blir også Malerhaugveien bygget med fremtiden i tankene, både når det gjelder bærekraftighet og forvaltning. Med over 70 års erfaring som boligutvikler vet vi å bruke anerkjente arkitekter og samarbeide med solide aktører i byggebransjen. Det aller viktigste er at det skal være trygt å kjøpe bolig hos oss, og vi er like opptatt av deg som en dag flytter inn i Malerhaugveien som vi er av boligene vi bygger og forvalter.

Meld interesse

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.