Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Maritoppen

Kiserødveien 67, 3231 Sandefjord

Maritoppen, rekkehus

På Maritoppen skal vi bygge 16 rekkehus. I nærområdet finner du blant annet dagligvareforretning, barnehage, barneskole og treningssenter.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Litt om Maritoppen

De nye boligene ligger bare fem kilometer fra Sandefjord sentrum. Sandefjord er en trivelig og livlig kystby, full av hyggelige kafeer og restauranter, gode shoppingmuligheter og fine parkområder. Her finner du også mange herlige badeplasser om sommeren.

De nye boligene på Maritoppen ligger dessuten perfekt landlig til, noe som gir gode muligheter for avkobling og rekreasjon. I nærområdet finner du stier og turveier som leder til vakre utsiktspunkter, og spesielt i sommerhalvåret er kyststien en opplevelse å gå.

Står golf høyt opp på listen, kan du glede deg over den korte veien til en 18-hulls golfbane på Sandefjord golf. Er du båtentusiast kan du ta turen til Granholmen båthavn og Sandefjord Seilforening. Granholmen campingplass ligger heller ikke langt unna.

Bor du allerede i Sandefjordsområdet, kjenner du sikkert til Store Bergan og Marumskogen, et populært utfartssted for deg som liker en aktiv fritid. Her er det supert å sykle, ta en spasertur eller løpetur. Den flotte naturen byr på både koselige turstier om sommeren og oppkjørte skiløyper vinterstid.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig på Maritoppen, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Planlagt salgsstart er i begynnelsen av 2021.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Meld interesse

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Områdekart