Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Moveien

Moveien 112 A-E, 3221 Sandefjord

Pris 1 300 000 - 1 996 000

Kvm 69 - 120

Velkommen til Moveien 112 ved Haukerød. På denne flotte og sentrale beliggenheten skal det nå oppføres 5 moderne 3- og 5-roms leiligheter fordelt over 2 plan.

Forkjøpsretten er avklart

Litt om Moveien 

Tomten har en særdeles sentral beliggenhet med nærhet til dagligvare, Haukerød skole, Runar IL og Pindsle handelsområde. Det er dessuten god offentlig kommunikasjon med bussforbindelse ned til Sandefjord sentrum, Torp Flyplass, og busser som kjører til Sørlandet og nord i Vestfold og mot Oslo. 

Er du pendler eller har en jobb som krever en del kjøring, så er det meget god tilgjengelighet til E18, som kun er 3 minutter unna. 

Runars idrettsanlegg ligger i gåavstand fra leilighetene. Her er det aktiviteter for barn og ungdom i alle aldre, som håndball, fotball, ski og allidrett. Runar-løypene i nærheten kan by på flotte forhold på vinterstid. Her er det en meget populær akebakke som mange barnefamilier benytter seg av. 

Bugården ligger kun 2 km fra Haukerød. Her er det mange muligheter for organiserte aktiviteter og selvtrening i naturen og Bugårdsparken. Av organisert trening har man et meget bredt utvalg tilknyttet skolene og de lokale idrettsklubbene, som for eksempel fotball, tennis, håndball og skøyter. Ellers er det fine turveier rundt Bugårdsdammen og frisbeegolf i samme område. Sandefjord Golfbane ligger heller ikke langt unna med en 18-hullsbane med driving range i særdeles flotte omgivelser. 

Leilighetene i Moveien vil få en moderne og pen standardog ikke minst en meget arealeffektiv planløsning. Leilighetene i 1. etasje får et hageareal utenfor hver sin leilighet. Resten av utearealet er felles med plen, asfaltert gårdsplass med parkering til hver leilighet og gjesteparkering. Det tilrettelegges for parkering til alle leilighetene, mens de to største leilighetene får hver sin plass i dobbel garasje. Utvendig sportsbod medfølger hver leilighet. 

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler: 

Thomas Peder Otterbech
Eiendomsmegler MNEF, Aktiv Sandefjord / Stokke / Andebu

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart