Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Nygårdslunden

Arnljot Gellines vei, 0657 Oslo

Kvm 40 - 99

På Nygårdslunden skal vi bygge 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 40 til 99 kvm BRA. Nygårdslunden ligger på Etterstad i bydel Gamle Oslo. Tomten ligger på en høy og skrånende kolle med Alnaelva på den ene siden og Strømsveien på den andre.

Kommer for salg

Litt om Nygårdslunden

Nygårdslunden har en sentral beliggenhet i forhold til forretninger i nærmiljøet, kollektivtilbud og Oslo sentrum.
 
Selv med sin sentrale beliggenhet byr nærområdene rundt Nygårdslunden på friluftsopplevelser for både store og små. Tomten er omgitt av et stort friluftsområde med flotte grøntarealer. På stien langs Alnaelva kan du gå i vakker natur året rundt og følge turstier via Alnaparken mot Grorud og helt til Lillomarka.
 
Fra Nygårdslunden kommer du lett til byen med 37-bussen, som går rett over gangbroen øverst i borettslaget. Du kan også ta T-banen fra Ensjø eller Helsfyr, ca. 10 minutters gange unna.
 

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig på Nygårdslunden, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Meld interesse

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Områdekart