Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Øvre Haslevei 66

Øvre Haslevei 66, 3229 Sandefjord

Pris 1 340 000 - 1 695 000

Kvm 67 - 88

Lite og intimt boligprosjekt med 6 leiligheter fra 67,2 til 88,8 kvm fordelt på to plan.

Øvre Haslevei 66 ligger ca. 2,5 km nordøst for Sandefjord sentrum på populære Hasleåsen/Øvre Hasle, nær Breidablikk. Her ligger alle fasiliteter i gangavstand, som blant annet Sande barneskole, Breidablikk ungdomsskole, grendehus, barnehage og Meny Hasle dagligvareforretning. Ved grendehuset er det lagt opp til flere aktiviteter som blant annet stor fotballbane, sandvolleyballbane, sprøytet skøytebane, akebakke og aktivitetspark. Praktfulle turområder i nærheten med blant annet Hjertås med tur og skiløyper. Det er også kort kjørevei opp til E-18 for pendlere. Man kan enkelt ta sykkelen eller beina fatt til sentrum hvor man finner alle fasiliteter.

Øvre Haslevei 66 er et lite og intimt boligprosjekt med bare 6 leiligheter fordelt på to plan. Leilighetene blir fra 67,2 til 88,8 kvm BRA. Det er lagt stor vekt på å skape en arkitektur som gir boligene mye lys, samtidig som bebyggelsen er gitt et stilrent og klassisk uttrykk. I tråd med våre erfaringer fra boligmarkedet har vi utviklet boliger med romslige oppholdsarealer, gode planløsninger og med gjennomgående god kvalitet.

Leilighetene får romslige balkonger/terrasser, og sportsboder. Øvre Haslevei 66 retter seg til både unge og eldre som ønsker å bo sentralt, men ikke midt i sentrum. Beliggenheten hvor “by og land” møtes, sykkelavstand til byen og gåavstand til flotte naturområder. Med både dagligvarebutikker, barnehage og skole i nærområdet får du både i pose og sekk og at det gir mulighet for redusert bilbruk.

Har du spørsmål om prosjektet, kontakt megler:

Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Tlf.: 970 06 400
E-post: andreas.haraldsen@krogsveen.no

 

Områdekart