Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

P70

Nedre Prinsdals vei 70, 1263 Oslo

Kvm 40 - 98

Det nye boligprosjektet P70 i Prinsdal vil skape en bedre og enklere hverdag for mange. Her blir det 33 selveierboliger fordelt på to-, tre- og fireroms leiligheter. Alle leilighetene holder en solid kvalitet, har solrike uteplasser og de fleste leilighetene er gjennomgående.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Litt om P70

Bussholdeplassen ligger rett utenfor P70. Herfra tar 81-bussen deg til Bjørvika på 23 minutter, eller til Kolbotn med 87-bussen på ca. 10 minutter. Hauketo stasjon ligger bare 1,2 km unna hvor det er hyppige togavganger mellom Ski og Stabekk. Velger du å kjøre bil, har P70 egen inngjerdet parkeringsplass.

Det er flere barnehagetilbud og skoler innen kort avstand fra P70. Rett sør for skolene ligger et stort idrettsanlegg med to store fotballbaner der den ene er skøytebane om vinteren.

Grønliåsen med sitt flotte turterreng ligger like bak P70. Her kan du gå en hyggelig fottur, jogge i variert terreng eller ta på deg skiene for en tur i lysløypa. Om sommeren er det hyggelig å ta turen til Hvervenbukta med sine flotte badestrender og vakre grøntområder. Ingierstrand er heller ikke langt unna.

Leilighetene i P70 blir lettstelte, arealeffektive og lette å møblere. De fleste er gjennomgående, slik at du får solen inn både på formiddagen og ettermiddagen. Den åpne kjøkkenløsningen gir god kontakt med stuen. Herfra kan du gå rett ut på din egen balkong eller markterrasse. I første etasje har du stor dagligvarebutikk og apotek, og det er heis opp til boligetasjene. Mellom de to byggene blir det et grønt tun som inviterer til ro og avslapning.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i P70, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er torsdag 8. oktober klokken 10. Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til Nordvik på St. Hanshaugen.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler:

Carl Christian Stierna
Eiendomsmegler / Partner, Nordvik St.Hanshaugen
Tlf.: 990 43 439
E-post: c.stierna@nordvikbolig.no

 

Kyrre Gåsvær
Eiendomsmegler MNEF / Partner, Nordvik Lillestrøm
Tlf.: 928 06 247
E-post: k.gasvar@nordvikbolig.no

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart