Bli medlem

Sandakerveien 33

Sandakerveien 33 C, 0477 Oslo

Prosjektet er plassert på Torshov mellom Sagene, Bjølsen, Nydalen, Storo og Grünerløkka. Herfra er det gangavstand til de fleste fasiliteter.

Under planlegging

Litt om Sandakerveien 33

Prosjektet er plassert på Torshov mellom Sagene, Bjølsen, Nydalen, Storo og Grünerløkka. Herfra er det gangavstand til de fleste fasiliteter. Akershelva ligger i umiddelbar nærhet med flotte turstier helt fra sentrum i sør til Maridalen/Nordmarka i nord. I området er det også et mangfoldig kulturtilbud med blant annet Soria Moria, Ringen kino, Månefisken og Wallmanns. Området kan også friste med en rekke spisesteder og kafeer, i tillegg til legendariske Strøm-Larsen, kjøttforhandleren som er viden kjent i Oslo. Til Nydalen, Handelshøyskolen BI og Storo Storsenter er det kun 1,5 km.

Vogts gate fungerer som strøkets hovedgate. Gaten trafikkeres av trikker som går mellom sentrum og Kjelsås. Nærmeste stoppested for offentlig kommunikasjon er Torshov, kun ca. 200 meter fra leilighetene. Stoppestedet betjenes av trikkelinjene 11, 12 og 13, samt busslinje 20. Med trikken tar det 12 minutter til Oslo S, og den har avganger hvert 3.-4. minutt.

Vi i Usbl har som mål å skaffe boliger for medlemmene våre. Som med våre andre prosjekter blir også Sandakerveien 33 C bygget med fremtiden i tankene, både når det gjelder bærekraftighet og forvaltning. Med over 70 års erfaring som boligutvikler vet vi å bruke anerkjente arkitekter og samarbeide med solide aktører i byggebransjen. Det aller viktigste er at det skal være trygt å kjøpe bolig hos oss, og vi er like opptatt av deg som en dag flytter inn i Sandakerveien 33 C som vi er av boligene vi bygger og forvalter.

Meld interesse

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Områdekart