Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

St. Halvardskvartalet

Nedre Storgate 49-53, 3015 Drammen

På Bragernes i Drammen skal det bygges ca. 50 leiligheter i forskjellige størrelser, i gangavstand til de fleste servicetilbud som matbutikk, kjøpesenter og togstasjon.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Litt om St. Halvardskvartalet

Boligprosjektet har en sentral beliggenhet på Bragernes i Drammen i gangavstand til de fleste servicetilbud som matbutikk, kjøpesenter og togstasjon. Fine turveier langs Drammenselven og Engene Park kun 100 meter fra eiendommen. St. Halvardskvartalet er under utvikling og det skal bygges ca. 50 leiligheter i forskjellige størrelser.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i St. Halvardskvartalet, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Salgsstart planlegges i løpet av 2020. For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no.

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Områdekart

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.