Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Strandhagen 3

Fjordsvingen 1, 3427 Gullaug

Pris 2 520 000 - 7 990 000

Kvm 45 - 107

Strandhagen vil bestå av til sammen seks leilighetshus omgitt av frodige hager, gressplener, usjenerte uterom og sosiale møteplasser. Strandhagen 3 med sine 28 boliger er nest siste byggetrinn på området.

Forkjøpsretten er avklart

Om prosjektet

I Strandhagen er du omgitt av vakre parkanlegg og hager hvor du enn vender blikket. Vannkanten, stranda og båthavna ligger bare et par, tre gode fiskesprett unna. Her vil du bo behagelig tilbaketrukket i en lys leilighet med romslig balkong og utsikt over fjorden, båtlivet og strandlivet.

Følger du kyststien sydover langs vannkanten på Engersand Havn, kommer du til Engersand Friluftsområde. Her finner du blankskurte svaberg, sandstrender og badebrygge. En stor gresslette med grillplass inviterer til hyggelig piknik, og for folk med overskuddsenergi ligger både sandvolley- og basketbane og venter.

Fra Engersand Havn bruker du under ti minutter til Drammen. Til Asker bruker du kanskje tjue. Førti til Oslo. En time til Gardermoen eller Torp. Og det går tog, flytog og busser.

Taket på Strandhagen 3 blir helt spesielt. Her skal det anlegges en eksotisk takhage med vakker beplantning, sittegrupper, pergolaer og skjermede møteplasser. Utsikten blir spektakulær, og en bedre plass for solbading skal du lete lenge etter. Takhagen blir forbeholdt beboerne i Strandhagen 3, den blir på mer enn 300 kvm og får heisadkomst helt opp.

Strandhagen 3 blir moderne, energieffektive 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 45 til 107 kvm i blokker av stål, betong og glass med gode, fornuftige planløsninger. Det blir stor valgfrihet i materialbruk gjennom tre ulike stilpakker for gulv, bad- og kjøkkeninnredning. I tillegg til den unike takhagen får alle store, luftige terrasser og biloppstillingsplasser i garasjekjeller med heis til etasjeplan.

Har du spørsmål om prosjektet? Kontakt megler:

Øystein Liverud
Daglig leder

Meglerhuset & Partners, Drammen

Telefon: 918 84 174
E-post: ol@partners.no

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart