Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Strandhagen 3

Fjordsvingen 1, 3427 Gullaug

Pris 2 790 000

Vestvendt, solrikt, fjordnært og sjarmerende er stikkord for området som skråner lett ned mot Drammensfjordens østside.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Om prosjektet

Strandhagen 3 og 4 markerer slutten på utbyggingen av populære Engersand Havn. Det betyr at vi nærmer oss siste mulighet for nye leiligheter i dette naturskjønne området bare 10 minutter fra Drammen sentrum.

Strandhagen 3 vil ligge lunt tilbaketrukket rundt en trivelig hage med busker, trær og hyggelige sosiale møteplasser. 28 leiligheter blir fordelt på 5 etasjer og samtlige leiligheter får gode uteplasser og varierende utsikt mot fjorden. Det blir kjellerparkering med heis til etasjeplan og en flott felles takhage med gedigen fjordutsikt.

Her er badeplasser, strandpromenade, brygger og båtplasser. Og her vil 450 familier ha funnet sin drømmebolig når området er forventet ferdig utbygget i 2023-2024.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i Strandhagen 3, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Salgsstart for Strandhagen 3 blir i løpet av 2020. For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Har du spørsmål om prosjektet? Kontakt megler:

Øystein Liverud
Daglig leder

Meglerhuset & Partners, Drammen

Telefon: 918 84 174
E-post: ol@partners.no

Områdekart