Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Tunkvartalet

Tunveien 8, 1473 Lørenskog

Pris 1 990 000 - 10 900 000

Kvm 25 - 119

Tunkvartalet er et samarbeidsprosjekt mellom Usbl og Peab Eiendomsutvikling, og blir delt inn i flere salgstrinn. Leilighetene ligger i rolige og landlige omgivelser på Skårer Syd i Lørenskog kommune.

Frist forkjøpsrett tirsdag 23. juni klokken 12

Visning

Visningssenteret i Tunveien 8 vil være åpent:

26. mai, 27. mai kl. 14-17

2. juni, 3. juni, 9. juni, 10. juni, 16. juni, 17. juni kl. 14-17

21. juni kl. 15-17, 22. juni kl. 16-18, 23. juni kl. 10-12


Av smittevernhensyn gjennomføres visningen individuelt. Kontakt megler for avtale om oppmøte innenfor visningstiden.

Litt om Tunkvartalet

Nå legges hus B med 1-5-roms leiligheter ut for salg. Leilighetene er lyse, og mange er gjennomgående. Leilighetene får vannbåren gulvvarme, integrerte hvitevarer og private uteplasser. Det blir garasjeplass i oppvarmet privat anlegg inkludert i prisen til de aller fleste leilighetene. Det blir også en felles, hyggelig og solrik takterrasse. 

På Tunkvartalet får du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Du får gangavstand til Lørenskog Storsenter som har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler og barnehager ligger rett rundt hjørnet og ikke minst finnes det et flott turterreng. Er du interessert i kultur, finnes Lørenskog Hus hvor du har alt fra kino, bibliotek, teater og konserter.

Du kan gå til nesten alt fra Tunkvartalet. Ved Metrosenteret ligger Lørenskog sentrum terminalen som er et knutepunkt for buss med direkteruter mot både Lillestrøm og Oslo hvert 10. minutt. Med bil kommer du til Lillestrøm på 7 minutter, Gardermoen på 34 minutter og til Oslo S på 16 minutter.

Tunkvartalet ligger i gangavstand fra lysløypa som starter på Vallerud og går inn til Mariholtet. Lørenskog byr ellers på gode naturopplevelser sommer som vinter i Østmarka, hvor Losby Gods er et populært utgangspunkt. På Losby finner du ett av Norges flotteste golfanlegg. Det finnes også flere badevann i nærheten.


Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig på Tunkvartalet hus B, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er tirsdag 23. juni klokken 12.00. Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til DNB Eiendom.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Har du spørsmål om prosjektet, kontakt megler:

Bente Stubberud
Megler DNB Eiendom

Tlf.: 913 39 949
E-post: bente.stubberud@dnbeiendom.no

 

Julian Hahn
Megler DNB Eiendom

Tel.: 99 22 40 78
E-post: julian.hahn@dnbeiendom.no

Områdekart