Bli medlem

Tunkvartalet

Tunveien 8, 1473 Lørenskog

Pris 1 890 000 - 9 990 000

Kvm 31 - 121

Tunkvartelet er et samarbeidsprosjekt mellom Usbl og Peab Eiendomsutvikling, og blir delt inn i flere salgstrinn. Trinn 1 består av 105 to-, tre- og fireroms leiligheter i rolige og landlige omgivelser på Skårer Syd i Lørenskog kommune.

Til salgs

Litt om Tunkvartalet

Tunkvartelet er et samarbeidsprosjekt mellom Usbl og Peab Eiendomsutvikling, og blir delt inn i flere salgstrinn. Trinn 1 består av 105 to-, tre- og fireroms leiligheter i rolige og landlige omgivelser på Skårer Syd i Lørenskog kommune.

På Tunkvartalet får du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Du får gangavstand til Lørenskog Storsenter som har det meste av butikker, kafeer og servicetilbud. Treningssentre, skoler og barnehager ligger rett rundt hjørnet og ikke minst finnes det et flott turterreng. Er du interessert i kultur, finnes Lørenskog Hus hvor du har alt fra kino, bibliotek, teater og konserter.

Du kan gå til nesten alt fra Tunkvartalet. Ved Metrosenteret ligger Lørenskog sentrum terminalen som er et knutepunkt for buss med direkteruter mot både Lillestrøm og Oslo hvert 10 minutt. Med bil kommer du til Lillestrøm på 7 minutter, Gardermoen på 34 minutter og til Oslo S på 16 minutter.

Kontakt megler

Bente Stubberud
Megler DNB Eiendom

Tlf.: 913 39 949
E-post: bente.stubberud@dnbeiendom.no

 

Julian Hahn
Megler DNB Eiendom

Tel.: 99 22 40 78
E-post: julian.hahn@dnbeiendom.no

Områdekart