Jessheim Sør

Jessheim Sør, 2050 Jessheim
Pris 1 500 000 – 3 000 000
Størrelse 24–53 m2
Soverom 0–2

Litt om Jessheim Sør

Det er Conceptor Bolig AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. Forkjøpsretten for medlemmer i Usbl er avklart, og nå er det fritt frem for alle å kjøpe bolig i Jessheim Sør.

Jessheim Sør vil fremstå som en helt ny og spennende bydel med en god miks av ulike leilighetstyper, butikker, servicefasiliteter og trivelige uteområder.

Overgangene mellom offentlige og private uterom skal være åpne og inkluderende.

Første byggetrinn har fått navnet Elveparken 1, og består av to leilighetsbygg på fem og seks etasjer med til sammen 109 leiligheter. Navnet Elveparken kommer fra beliggenheten ved Elveparken med stien som slynger seg langs bekken som renner her. Elveparken binder dette området sammen med flotte rekreasjonsmuligheter for store og små.

I Elveparken vil du bo i et trivelig og velfungerende bomiljø, med spennende arkitektur, luftige og solrike uteplasser, grønne plener og lekeområder. Et nettverk av gangveier og stier binder områdene sammen. Biltrafikken i boligområdet ledes ned i garasjeanlegget. Her trenger du ikke tenke på snømåking, gressklipping eller vedlikehold av fasader. Så enkelt. Her kan du med god samvittighet bare låse døren og dra på jobb, eller på tur.

Det er bygg A i Elveparken 1 som nå legges ut for salg. Bygget består av 39 leiligheter fordelt på 5 etasjer. Her kan du velge blant 1-roms (24 til 27 kvm BRA), 2-roms (33 til 35 kvm BRA) og 3-roms (53 kvm BRA) leiligheter.

Felles for alle er gjennomarbeidede og arealeffektive planløsninger som gir deg lyse og luftige leiligheter på små arealer og med egen balkong. Det leveres automatisert parkeringsanlegg over 3 plan. Heis fra alle leiligheter til parkeringskjeller og sportsbod. Hvilken leilighetstype og størrelse passer ditt behov?

 

Les mer om prosjektet