Kantorbekken 

Kantorveien 6-14, 1410 Kolbotn
Pris 3 090 000 – 10 700 000
Størrelse 45–108 m2
Soverom 1–3

Litt om Kantorbekken Terrasse

Kantorbekken Terrasse ligger flott til i Kantorveien i Kolbotn sentrum. Fra leilighetene er det kort vei til et rikt utvalg av forretninger, kaféer, restauranter, kino, bibliotek, konsertscener, selskapslokaler, golfbaner, slalåmbakke, tennisanlegg, treningssentre, barne- og ungdomsskole, turmuligheter, samt en rekke andre tilbud.

Det tar kun 15-20 minutter til Oslo sentrum enten du velger bil (utenom rushtiden), buss eller tog. Mange som arbeider i Oslo, tar også sykkelen fatt og trimmer seg til jobb. Kort og godt kan Kolbotn tilby en unik kombinasjon av landlighet og en utrolig kort vei til storbylivet og alt det har å by på.

Prosjektet ligger inntil friområdet Kantoråsen og grenser i vest mot Kantorbekken, som etter mange år i rør skal gjenåpnes og få tilbake sitt vannspeil. Det vil gi hele prosjektet en idyllisk beliggenhet med flotte fellesarealer «i vannkanten». Leilighetene bygges i skrånende terreng mot vest og nordvest, noe som vil gi alle enhetene meget gode solforhold. Under leilighetene blir det bygget en garasjekjeller. Heis sørger for forbindelsen mellom garasjekjelleren og leilighetene i de ulike etasjene.
Kantorbekken Terrasse vil få stor variasjon i leilighetstype og størrelse. Med sine små, mellomstore og store boliger blir prosjektet dermed et etterlengtet tilskudd til øvrig bebyggelse i Kolbotn sentrum.