Lyseren strandpark

Nosaveien 242a til 254b, 1914 Ytre Enebakk
Pris 1 900 000 – 3 300 000
Størrelse 30–70 m2
Soverom 1–4 (+ hems)

Litt om Lyseren Strandpark

Det er Lyseren Strandpark AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. Alle kan kjøpe hytte i Lyseren Strandpark, men Usbl-medlemmer får tilbud om å kjøpe hytte før prosjektet legges ut på det åpne markedet. Her er det «førstemann-til-mølla» som gjelder. Fyll ut kjøpetilbudet og send det til Attentus Eiendomsmegling, avdeling Kolbotn.

Nå kan du kjøpe din egen hytte i naturskjønne omgivelser ved innsjøen Lyseren i Ytre Enebakk. Du får strand, vann, skog og flotte fasiliteter i umiddelbar nærhet, i tillegg til en beliggenhet andre bare kan drømme om.

Kun 5 minutter fra hyttefeltet finner du Vågsenteret, et lite kjøpesenter med dagligvareforretninger, blomsterbutikk, posthus, vinmonopol, apotek, klesbutikker, frisør og jernvarehandel. I dette området ligger også en byggevarehandel med alt som trengs til hytta. Bensin til båt og bil kan kjøpes inn på Esso noen hundre meter fra senteret. Fra Oslo/Ryen til hytta er det bare 30 km, en kort tur på en fredag ettermiddag.

Hyttene finnes i flere varianter og størrelser, så du kan velge en som passer perfekt for deg og dine behov. Alle hytter vil få innlagt vann og kloakk. Bygging er igangsatt for de første hyttene og hytter ferdigstilles fortløpende. Har du spørsmål, ta kontakt med megler.

 

Les mer om prosjektet