Mosserødkroken

Tellusveien 13 - 17
Pris 2 550 000 – 3 100 000
Størrelse 68–77 m2
Soverom 2–2

Litt om Mosserødkroken

Drømmer du om å bo sentralt i det populære området Mosserødkroken ikke langt fra Sandefjord sentrum? Står et helt nytt rekkehus eller en splitter ny leilighet nær både flotte naturområder og urbane gågater høyt på ønskelisten? Mosserødkroken ligger på en solrik og barnevennlig tomt i et trivelig område med store, grønne fellesarealer rundt.

Her har du både lekeplasser, skoler, barnehager og matbutikker i nærheten, og du kan også glede deg over flotte idrettsanlegg og herlige turområder. Her bor du midt i smørøyet –perfekt for deg som ønsker et urbant liv på landet! Med kun to kilometer til Sandefjord sentrum har du gangavstand til det meste: Koselige kafeer og spennende shoppingmuligheter, kino og restauranter, samt en flott havn med et yrende folkeliv om sommeren.

Sandefjord togstasjon ligger sentralt til, og skal du ut og fly er det kort vei til Sandefjord Lufthavn Torp. Nabobyen Tønsberg ligger bare en liten kjøretur unna. Det gjør hverdagen enklere –til glede for store og små.

Det er lett å trives i Mosserødkroken, med store, grønne fellesarealer rundt lyse, luftige boliger. Finn ditt nye hjem blant 12 moderne leiligheter. Leilighetene ligger i koselige firemannsboliger. Alle boligene har praktisk og romslig planløsning, og store vinduer sørger for godt lysinnslipp. Finn den boligen som passer deg, din familie og livssituasjon best, enten du bor alene, har små barn eller kanskje barnebarn.