Øvre Glenne

Inger Alver Gløersens vei 63-75, 3184 Borre
Pris 2 900 000 
Størrelse 91 m2
Soverom 3
Ledige boliger 0 av 0 boliger ledige! Gå til boligoversikt
Visning Øvre Glenne er utsolgt
Merethe Lunden Andreassen, EiendomsMegler 1 +47 926 25 528 merethe.andreassen@em1.no

Litt om Øvre Glenne

Øvre Glenne er nå utsolgt!

Byggingen på Øvre Glenne trinn 3 er godt i gang, og det planlegges innflytting i 2.-3. kvartal 2018.

Øvre Glenne borettslag ligger barnevennlig og solrikt til på Borre, mellom Horten sentrum og Åsgårdstrand. Horten kommune og Borre har en flott beliggenhet når det kommer til nærheten til naturen og sjøen. På Borre er det blant annet dagligvarehandel, kjøpesentre, høyskole, ungdomsskole, barnehage, sykehjem, idrettshall, treningssenter, golfbane og studentboliger. Det er kort vei til den hyggelige bykjernen i Horten med alle tjenester og fasiliteter.

Det er gode bussforbindelser både til Horten og Tønsberg, kort vei til Skoppum jernbanestasjon, og kun 25 minutter til Torp flyplass når du vil ut å reise. Området mellom Åsgårdstrand, Høgskolen i Sørøst-Norge, Borre og Horten sentrum har gang- og sykkelsti med trygge traseer.

Det siste byggetrinnet på Øvre Glenne består av en tomannsbolig, et rekkehus med tre boliger, en firemannsbolig og en seksmannsbolig – til sammen 15 boliger. Rekkehusene og tomannsboligene, som er på 102 m² BRA, er alle over to plan og har åpen løsning mellom stue og kjøkken. Et av soverommene har utgang til romslig balkong med god utsikt. Disse disponerer egen hage, gårdsplass med biloppstillingsplass og garasje med avsatt plass til sportsbod.

Firemannsboligen og seksmannsboligen har både 3- og 4-roms leiligheter på 63, 73 og 91 m² BRA. Alle er på ett plan enten i første eller andre etasje. Begge vil få egen uteplass eller stor balkong. Alle boligene har egen garasje med sportsbod i bakkant.

  • Korte avstander Dagligvarehandel og kjøpesentre i gå- og sykkelavstand.
  • Flotte turområder Nærhet til naturen og sjøen.
  • Solrikt Gode solforhold.
  • Barnevennlig Ideelt for småbarnsfamilier.
  • Nært flyplass

    Kort avstand til flyplassen Torp.


Smarte planløsninger

Vi ser at befolkningen etterspør gode boliger som er enkle å vedlikeholde og samtidig har smarte planløsninger, kombinert med et tidsriktig og moderne interiør og utseende. Derfor har vi med hjelp av Spir arkitekter utviklet borettslaget Øvre Glenne.

Vera Houck, Direktør nye boliger i Usbl

Laster boligvelger...