Sentrum Terrasse

Sentrum Terrasse, 1482 Nittedal
Pris 1 950 000 – 9 590 000
Størrelse 37–133 m2
Soverom 0–4

Litt om Sentrum Terrasse

Det er Seltor Bolig AS som er utbygger av dette prosjektet, og Usbl er forretningsfører. Forkjøpsretten for medlemmer i Usbl er avklart, og nå er det fritt frem for alle å kjøpe bolig på Sentrum Terrasse.

Sentrum Terrasse blir vakre og luftige hjem på toppen av det nye Mosenteret. Ikke bare kan du ta heisen ned i etasjene om du har glemt å kjøpe salt eller sukker, senteret er også knutepunktet for kollektivtrafikken. Bussene går dit du skal, og alle stopper utenfor der du bor. Men hvorfor dra noen steder når du kan ta heisen ned og handle varme rundstykker til frokosten, eller hva med å lene deg tilbake i en lun stol på et av de mange spisestedene? Sitt så lenge du vil, og kjenn at du har tid. Eller inviter noen man er glad i til hjemmelaget nydelig lunsj og vakker utsikt oppe i leiligheten.

Endelig bor du midt i det. Du har kort vei til en frisk svømmetur på Libadet eller Rotnesbadet, og du kan invitere barn eller barnebarn på en ridetur på ridesenteret rett i nærheten eller hva med å trimme litt i en av de mange sykkelstiene og skiløypene i nærheten, som gir naturopplevelser året rundt.

Hvor skal vi gå på tur i dag? Fra Nygård, Kruttverket, Sørli, Tumyrveien eller Skogveien? Eller hva med å møte et vennepar og dra over på Romeriksåsen og gå tilbake fra Askkroken? Vi rekker fint lunsj på en lokal restaurant etterpå. Uansett hvor i livet du befinner deg, bor du i gangavstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående.

Nittedal har også uteopplevelser for alle uansett alder, og idrettsmiljøet er aktivt her. Mellom leilighetsbyggene er det vakre, grønne lunger der du og hunden, barnebarna eller kjæresten kommer til å sitte, vandre eller ligge på gresset og se på skyene. Var det ikke slik du hadde lyst til at dagene skulle bli?

Sentrum Terrasse består av 77 leiligheter fordelt på 9 etasjer, hvorav de tre første etasjene er parkeringsgarasje, slik at leilighetene er fra 4. til 9. etasje. Her kan du velge blant 1-roms (37 kvm BRA), 2-roms (52 til 64 kvm BRA), 3-roms (76 – 82,5 kvm BRA) og 4-roms (85,5 – 132 kvm BRA) leiligheter.

 

Les mer om prosjektet