Skogridderveien

Skogridderveien 8-12, 3218 Sandefjord
Pris 2 490 000 – 3 150 000
Størrelse 78–91 m2
Soverom 2–3

Litt om Skogridderveien

Forkjøpsretten for Usbl-medlemmer er nå avklart.

Det er Hjertnes Eiendom AS som er utbygger av dette prosjektet.

I rolige, barnevennlige omgivelser i Skogridderveien på Gjekstad skal det bygges 13 leiligheter i et veletablert boligområde. Eiendommen har en meget solrik og barnevennlig beliggenhet, og ligger ca. 3 km fra sentrum. Det er kort vei til butikk, lekeplasser, skole, barnehage og idrettsanlegg. I tillegg er det fine friluftsområder med turmuligheter blant annet langs kyststier på Østerøya og Vesterøya, samt bademuligheter en rekke steder som for eksempel på Skjellvika badestrand.

Leilighetene blir fordelt på tre bygninger med carporter og sportsboder i tilknytning til boligene. Fem av leilighetene blir på ca. 78 m² og åtte leiligheter blir på ca. 91 m². Leilighetene får store balkonger eller markterrasser.

Det blir felles gjesteparkering og lekeplass med eneboligene på motsatt side av veien. Hjertnes Eiendom AS har utviklet arealeffektive leiligheter med moderne arkitektur som gir et stilrent og helhetlig uttrykk, der store lyse oppholdsarealer er vektlagt. Åtte av leilighetene får tre soverom, de resterende får 2 soverom. Leilighetene i 2. etasje får ekstra takhøyde i stue og kjøkken.

 

Les mer om prosjektet

  • Kontakt megler For mer informasjon, kontakt megler Stian Dursett ved EiendomsMegler 1 på telefon
    992 77 710 eller e-post stian.dursett@em1.no