Slattumtunet

Slattum terrasse 10–30, 1480 Slattum
Pris 4 690 000  
Størrelse 111 m2
Soverom 3
Ledige boliger 0 av 25 boliger ledige! Gå til boligoversikt
Visning Slattumtunet er utsolgt!
Geir Nyland, EiendomsMegler 1 +47 901 73 888 gn@eiendomsmegler1.no

Litt om Slattumtunet

Slattumtunet er nå utsolgt!

Drømmer du om å la ungene vokse opp i et koselig og romslig rekkehus i landlige omgivelser med egen terrasse og parkeringsplass? Tenk å bare kunne slippe barna ut om morgenen og la dem løpe rundt på gresset og leke til de blir slitne!

Boligene vi bygger på Slattumtunet i Nittedal gir dere muligheten til nettopp dette. Her står trygge omgivelser med masse frisk luft og herlige naturopplevelser i sentrum. Det beste er dessuten at Oslo sentrum bare er en 25 minutter kort biltur unna. Perfekt for deg som jobber i byen, eller ikke helt vil gi slipp på det urbane livet.

Fra Slattumtunet kommer du deg lett dit du vil uansett om vi snakker jobb, barnehage, skole, butikk eller frisør. Både Hagan og Mo Senter har flere handels- og servicetilbud. Det er gangavstand og trygg vei til barnehage og skole – det gir én bekymring mindre for småbarnsforeldre.

Slattumtunet består av 25 vertikaldelte boliger over to plan, med unntak av de fem søndre enhetene ved parkeringen som er over tre eller fire plan. Boligene får varierte størrelser fra 110 til 164 BRA. Hver bolig har egen parkeringsplass, enten i et felles carportanlegg eller i lukket garasje i hus 8 og 9.

Dersom du har lyst til å studere området nærmere, få mer informasjon om boligene eller se vår prosjektmodell, er du velkommen til prosjektvisning på tomten på adressen Slattum terrasse 10-12.
  

  • Ideelt for småbarnsfamilier Gangavstand til barnehager og skoler.
  • Ideelt for aktive mennesker Kort vei til sykkel-, ski- og turmuligheter i Lillomarka og Nordmarka.
  • Gode kollektivtilbud Buss- og togkommunikasjon sørover mot Oslo og nordover mot Oppland.
  • Parkering Egen parkeringsplass enten i et felles carportanlegg eller i lukket garasje i hus 8 og 9.