Strandhøyden II

Engersand Havn, Lier
Pris 2 800 000 –  10 200 000
Størrelse 57–141 m2
Soverom 1–3

Litt om Strandhøyden II 

Det er Ticon Utvikling AS som er utbygger av dette boligprosjektet, og Usbl er forretningsfører.

Strandhøyden II ligger i sydenden av Engersand Havn, bare 50 meter fra vannet. Det er nært nok. Du både ser og kjenner at du bor ved fjorden. Samtidig bor du behagelig i le, som det heter til sjøs. Litt lunere og litt stillere enn helt nede i sjøkanten.

Strandhøyden II er andre byggetrinn på Strandhøyden og blir ett hus med 19 leiligheter fra 57 til 141 kvadratmeter. Bygget blir modernistisk, kubistisk, lyst og vakkert. Overflatene blir i pusset murverk med partier av grå tegl –tidløst, elegant og vedlikeholdsvennlig.

Leilighetene blir lyse, solrike og vestvendte med gode planløsninger og store tilvalgsmuligheter for gulv, bad og kjøkken. Alle får fjordutsikt fra store vindusflater og romslige balkonger. Strand, brygger og båthavn ligger et forsiktig steinkast unna. Ute er det stille og rolig, for bilen har forsvunnet i garasjekjelleren under huset, og selv tar du heisen rett opp til din egen etasje.

Fra Engersand Havn bruker du under ti minutter til Drammen. Til Asker bruker du kanskje tjue. Førti til Oslo. En time til Gardermoen eller Torp. Og det går tog, flytog og busser.

 

Les mer om prosjektet