Vi i Usbl har forhandlet frem storkundefordeler på vegne av alle våre borettslag og sameier. Storkundefordelene gir ditt borettslag eller sameie gunstige priser på en rekke tjenester.

 

Usbl strøm

Usbl strøm er en strømavtale via Polar Kraft AS som sikrer borettslag og sameier lav og stabil strømpris gjennom hele året. Usbl strøm er en delvis forvaltet strømavtale. Dette innebærer at noe av strømmen er kjøpt inn i lavprisperioder, for så å komme borettslag og sameier til gode når prisene stiger. I tillegg går to prosent av strømforbruket tilbake til borettslaget og sameiet som storkundebonus.

Les mer og bestill Usbl strøm her.

Usbl elbil-lading

Usbl elbil-lading er et produkt vi leverer i samarbeid med Charge 365. Etter å ha sett stor etterspørsel etter gode ladeløsninger hos våre kunder, tilbyr vi nå en innovativ og fremtidsrettet løsning, spesielt tilpasset borettslag og sameier. Løsningen inkluderer også en betalingsordning som sikrer en rettferdig fordeling av kostnadene.

Les mer om Usbl elbil-lading her.

 

Biliblant

Nå kan dere som bor i borettslag eller sameier få tilgang til en bil når dere trenger det! Vårt samarbeid med Bertel O. Steen gjør at dere enklere kan få tilgang til bildeling for deres beboere via tjenesten Biliblant. Biliblant tilbyr en fleksibel bilpark med ambisjon om å løse vanlige hverdagsfloker, med biler parkert i deres egen garasje.

Les mer om tjenesten her.

Ragn Sells

Containerleie

Vi tilbyr 12 % rabatt på container til fastpris og rabatt på leie av SmartBag fra Ragn-Sells til alle våre tilknyttede borettslag og sameier. I tillegg til lave priser får du en ekstra dagsleie inkludert i prisen. Container og SmartBag kan også bestilles direkte av beboere i borettslaget eller sameiet.

Les mer om tjenesten her.

 

Forsikring

Forsikring

Som kunde av Usbl, slipper du å håndtere forsikringssaker på egen hånd. Vi tar hånd om skademeldingen på vegne av ditt borettslag eller sameie, og sørger for at du blir korrekt behandlet hos selskapet. Les mer her om hvordan vi kan bistå med oppfølging av forsikringsavtaler og forsikringssaker.

Styretavla

Styretavla er en digital oppslagstavle og kommunikasjonskanal for borettslag og sameier, som har til hensikt å gjøre informasjonsflyten mellom styret og beboere enklere. Målet er å tilby en kanal alle kan se, med enkel oppdatering, interessant innhold og som skal kunne styres fra hvor som helst. Les mer om Styretavla her.