Storkundefordeler

Vi i Usbl har forhandlet frem storkundefordeler på vegne av alle våre borettslag og sameier. Storkundefordelene gir ditt borettslag eller sameie gunstige priser på en rekke tjenester.


Usbl Strøm

Usbl Strøm er en strømavtale via Polar Kraft AS som sikrer borettslag og sameier lav og stabil strømpris gjennom hele året. Usbl strøm er en delvis forvaltet strømavtale. Dette innebærer at noe av strømmen er kjøpt inn i lavprisperioder, for så å komme borettslag og sameier til gode når prisene stiger. I tillegg går to prosent av strømforbruket tilbake til borettslaget og sameiet som storkundebonus.

Fyringsolje

Esso tilbyr gunstige priser på fyringsolje til alle våre borettslag og sameier. Avtalen gir en rabatt på 195 øre per liter fyringsolje og 150 øre per liter parafin.

Forsikring

Som kunde av Usbl, slipper du å håndtere forsikringssaker på egen hånd. Vi tar hånd om skademeldingen på vegne av ditt borettslag eller sameie, og sørger for at du blir korrekt behandlet hos selskapet. Vi har forsikringsavtaler med If, Gjensidige, Tryg og Profinans. Avtalene er spesialutviklet for borettslag og sameier, og dekker derfor mye mer enn de vanligste forsikringsbehovene, som vann-, brann- og innbruddskader.

Containerleie

Vi tilbyr rabatter på både containerleie og leie av smartbags fra Ragn-Sells til alle våre tilknyttede borettslag og sameier. I tillegg til lave priser får du en ekstra dagsleie inkludert i prisen. Smartbags kan også leies direkte av beboerne i borettslaget eller sameiet.