3 gode grunner for å velge Usbl som forretningsfører

  1. Vi sørger for at styret får en enklere hverdag. Med vår detaljerte Kundeavtale får borettslag og sameier hjelp til alt dere i styret har behov for gjennom et normalt driftsår, for eksempel regnskapsførsel, avvikling av årsmøter, budsjettering, innkreving og administrasjon av felleskostnader og rådgivning innenfor forvaltning.

  2. Usbl har stor fagkunnskap og kompetanse samlet under ett tak, noe som gjør at du som styremedlem kan være trygg på å få hjelp til hva det skulle være behov for. I tillegg til forretningsførsel har vi også bred teknisk og juridisk kompetanse til god hjelp innenfor arbeid med HMS, vedlikehold og eiendomsrett.

  3. Dere har mulighet til å søke på midler fra Usbl's Bomiljøfond.
    Gjennom flere år har vår generalforsamling bevilget store beløp som alle boligselskap tilknyttet Usbl kan søke på. Pengene må gå til prosjekt som fremmer et godt bomiljø, og Usbl dekker inntil halvparten av kostnadene. Pengene kan gå til opparbeidelse av uteområder, sosiale miljøtiltak, arrangementer med mer.
 
Her kan du uforpliktet melde din interesse for forretningsførsel fra Usbl. Vi tar kontakt med deg innen tre virkedager.
Kvittering for din henvendelse sendes til denne e-postadressen.
Ønsker du at vi skal ringe deg?

Fyll inn ditt telefonnummer dersom du ønsker at vi skal ringe deg for mer informasjon. Lar du feltet stå tomt, vil vi kontakte deg via e-post.