Styrevervet trinn for trinn

  • Sted Drammen
  • Dato onsdag 6. juni 18.00–20.30
  • Frist søndag 3. juni

Gratulerer med ditt styreverv!

Dette temamøtet passer for deg som er ny i styret eller for deg som ønsker mer informasjon om oppgavene og pliktene du har som styremedlem. Vi tar for oss styrevervet trinn for trinn og på hvilken måte Usbl kan bistå i styrets arbeid gjennom året.

Det vil også være en gjennomgang av Bevar HMS, Bevar Vedlikehold og Portalen – styrets viktigste arbeidsverktøy.

Temamøtet er inkludert i forretningsførerhonoraret.

Vel møtt!

 

Meld deg på her!

Foredragsholdere

Helle Holst Haugerud

Rådgiver, Usbl Buskerud

Helle Holst Haugerud jobber i dag som rådgiver i Usbl Buskerud, og arbeider med juridisk, økonomisk og administrativ rådgivning for styrene i borettslag og sameier. Helle er utdannet jurist med en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og har selv sittet som nestleder og styreleder i flere borettslag og sameier.

Rolf André Engen

Usbl Prosjekt, Buskerud

Rolf Andre er prosjekt- og byggeleder og HMS rådgiver. Rolf André er kontaktperson for programmene Bevar Hms og Bevar Vedlikehold for Buskerud. Rolf André er utdannet tømrermester. Jobbet i Usbl siden 2011

Heidi Østensen Hole

Usbl forretningsførsel Buskerud

Heidi er utdannet diplomøkonom og jobber i dag som teamleder og autorisert regnskapsfører i Usbl Buskerud. Hennes oppgaver består av regnskap og rådgivning for boligselskaper, controller for Usbl Buskerud, fagansvarlig, regnskap Usbl Buskerud og etablering av nye borettslag og sameier.