Telefonsystem er nede!

Support er på saken. Du kan fortsatt nå oss på usbl@usbl.no og på Facebook.

Vedlikeholdsplikten i sameier

  • Sted Sjømilitære Samfund, Øvre vei 1, 3183 Horten
  • Dato onsdag 21. november 17.30–19.30
  • Frist onsdag 14. november

Velkommen til temamøte om vedlikeholdsplikten i sameier

Ethvert sameie er pliktig til å sørge for tilstrekkelig vedlikehold. Vedlikeholdsplikten vil i hovedsak si at det utføres tiltak for å opprettholde en etablert standard på eiendommen. Mye er sameiets ansvar og annet er den enkeltes eiers ansvar.

Vedlikehold er en kontinuerlig prosess. Enten man har et konkret vedlikehold å ta tak i eller man planlegger fremtidig vedlikehold, så vil vedlikehold være noe man må ta hensyn til. En god og gjennomarbeidet vedlikeholdsplan har en stor betydning for alle i sameiet og kan bidra til å gjøre boligene til attraktive bo- og salgsobjekter.

Agenda

• Hva innebærer vedlikeholdsplikten i et sameie?
• Hvordan planlegge og gjennomføre et vedlikeholdsprosjekt i sameiet?
• Hvordan finansiere vedlikehold i sameiet?

Vel møtt!

 

 Meld deg på her 

Foredragsholder

Nancy Merete Sørøy

Regnskapsfører, Usbl

Nancy Merete er regnskapsfører på avdelingskontoret i Horten, og har 31 års erfaring i Boligbyggelaget. Hun har ansvar for at alle borettslag og sameier får produsert regnskap og budsjett i henhold til kundeavtale.

Trygve Einmo

Prosjekt- og byggeleder, Usbl

Trygve Einmo er utdannet byggingeniør ved høyskolen i Ålesund. I bunn har Trygve fagbrev som tømrer. Han jobber i dag som prosjekt- og byggeleder i Usbl Prosjekt med rehabiliteringsprosjekter for boligselskap. Trygve har vært ansatt i Usbl siden 2017.