Temamøte: Styrevervet trinn for trinn

  • Sted Hegsbroveien 60, 3403 Lier
  • Dato onsdag 31. mai 18:00–20:00
  • Frist fredag 26. mai

Er du ny i styret eller ønsker du mer informasjon om oppgavene og pliktene du har som styremedlem? Temamøtet har fokus på utfordringer du møter i forbindelse med styrevervet og hvordan Usbl kan bistå i styrets arbeid. Du vil også få en gjennomgang av lading av kjøretøy og muligheter i borettslag og sameier. 

Temamøtet er gratis. Vel møtt!

 

Meld deg på kurset

Kursholdere

Heidi Østensen Hole

Usbl, regnskapsfører

Heidi er utdannet diplomøkonom og jobber i dag som teamleder og autorisert regnskapsfører i Usbl, avdeling Lier. Hennes oppgaver består av regnskap og rådgivning for boligselskaper, controller for avdeling Lier, fagansvarlig, regnskap avdeling Lier og etablering av nye boligselskap.  

Robert Grelland

Usbl, avdelingsleder

Robert Grelland er avdelingsleder i Usbl Prosjekt Buskerud. Han har bakgrunn som murmester og takstmann. Robert har jobbet i Usbl siden 2009.

Jan Tore Gjøby

Enmira

Jan Tore Gjøby jobber i Enmira som leverer rådgivning i forbindelse med etablering, drift og vedlikehold av ladeinfrastruktur. De  er uavhengige av utstyrsleverandører og har solid kunnskap om ladeanlegg for elbiler og plug-in hybrider samt har lang erfaring i prosjektering av effektive og sikre el-anlegg.