Temamøte: Styrevervet trinn for trinn

  • Sted Sjømilitære samfund, Horten Storstue, Øvrevei 1
  • Dato torsdag 1. juni 17:30–20:00
  • Frist mandag 29. mai

Er du ny i styret eller ønsker du mer informasjon om oppgavene og pliktene du har som styremedlem? Temamøtet har fokus på utfordringer du møter i forbindelse med styrevervet og hvordan Usbl kan bistå i styrets arbeid.

Det er gratis å delta. Vel møtt!
 

Meld deg på kurset

Kursholdere

Harald Røed

Regionsleder, Usbl Nordre Vestfold

Harald Røed er regionsleder i Usbl Nordre Vestfold og har 15 års erfaring i Usbl, de siste fire årene som forvaltningsleder. Han er utdannet adjunkt og har bred erfaring innen flere fagområder. I Usbl er han ansvarlig for Horten kommunale Boligstiftelse, pådriver innen boligbygging og ansvarlig for budsjett og regnskap for hele avdelingen.

John F. Syvertsen

Usbl

John F. Syvertsen er kommunal kandidat med hovedtyngde på jus, administrasjon og samfunnsplanlegging. Han har bred erfaring innen boligforvaltning etter 17 år i Horten boligbyggelag og nå i Usbl. Siden fusjoneringen med Usbl har han for det meste jobbet som juridisk rådgiver for våre klienter i Nordre Vestfold.

Nancy Merete Sørøy

Regnskapsfører, Usbl

Nancy Merete Sørøy er regnskapsfører på avdelingskontoret i Horten og har 30 års praksis i Usbl. Hun har ansvar for at alle borettslag og sameier får produsert regnskap og budsjett i henhold til kundeavtale.