Temamøte: Budsjett og vedlikehold

  • Sted Usbl Oslo, Arbeidersamfunnets plass 1
  • Dato onsdag 20. september 17.00–19.00
  • Frist mandag 18. september

Velkommen til temamøte om budsjettering og vedlikehold. 

Nå er det tid for å begynne planleggingen av neste års drift i borettslag og sameier. I den forbindelse vil vi gå igjennom en del nyttige regnskapsbegreper og budsjetteringen.

Planlegging av og gjennomføring av vedlikehold er en viktig del av styrets ansvar. Når man begynner budsjettarbeidet er det derfor viktig å tenke igjennom hvordan vedlikeholdet er i ditt borettslag eller sameie og ta høyde for dette i budsjetteringen.

Meld deg på her

 

Foredragsholdere

Sean Sommer

Rådgiver, Usbl

Sean Sommer jobber som rådgiver i Usbl med juridisk, økonomisk og administrativ rådgivning for styrene i boligselskap. Han er utdannet diplommarkedsfører fra Norges Markedshøyskole BI. Sean har jobbet som rådgiver siden april 2013 og har erfaring med å avholde og lede generalforsamlinger og sameiermøter.

Thomas Mindnes

Rådgiver, Usbl

Thomas Mindnes jobber som rådgiver i Usbl og arbeider med juridisk, økonomisk og administrativt rådgivning for styrene i boligselskap. Han har en bachelor i eiendomsmegling fra BI og har flere års erfaring som eiendomsmegler og faglig leder i Oslo og Bærum.        

Frank Vinjerui

Prosjekt- og byggeleder, Usbl

Frank Vinjerui er bygningsingeniør og har fagansvar for Bevar Vedlikehold og vedlikeholdsplanlegging. Han er utdannet bygningsingeniør og har jobber som prosjekt- og byggeleder i Usbl siden 2013.