Temamøte: Energiløsninger

  • Sted Usbl Oslo, Arbeidersamfunnets plass 1
  • Dato onsdag 13. september 17:00–18:30
  • Frist mandag 11. september

Velkommen til temamøte om varmeanlegg, valg av energikilde og informasjon om forbudet mot oljefyring.

På møtet vil vi se på alternative oppvarmingsløsninger til oljefyring, samt andre tiltak som kan redusere energiforbruket og gi et mer velfungerende varme- og varmtvannssystem.

Å bygge om varmeanlegget i boligselskapet er en omfattende prosess som vi vil ta for oss steg for steg i temamøtet – fra forprosjekt og kartlegging av de aktuelle alternativene til innhenting av tilbud fra entreprenører, oppfølgingen og ferdigstilling av prosjektet.

Temamøtet vil også være nyttig for boligselskaper som bruker andre typer oppvarming enn oljefyring. Selv boligselskap som kun benytter elektrisk energi kan ha nytte av temamøtet dersom det vurderes en endring til eller et supplement av en fornybar energikilde.

Det er gratis å delta. Vel møtt!

 
 
Meld deg på kurset
 

Foredragsholdere

Lars Iddeng

Daglig leder, Usbl Prosjekt

Lars er opprinnelig utdannet rørlegger og VVS-ingeniør, og har arbeidet i Usbl i snart fire år. Han kom til Usbl fra OBOS hvor han jobbet i 16 år. Lars har lang og bred erfaring fra prosjektering, prosjektstyring, strategiarbeid og kvalitetssystemer. Han har solid ledererfaring og god kunnskap om sameier og borettslag.

Johan Haugseth

Sivilingeniør, SIHH AS

Johan Haugseth er sivilingeniør innen energifag og driver i dag eget konsulentselskap (SIHH AS) sammen med Anders Haga. Selskapet arbeider i fast rammeavtale med Usbl.

Anders Haga

Sivilingeniør, SIHH AS

Anders Haga er sivilingeniør innen energifag og driver i dag eget konsulentselskap (SIHH AS) sammen med Johan Haugseth. Selskapet arbeider i fast rammeavtale med Usbl.