IT Prosjektleder

Vi ser etter en IT Prosjektleder som brenner for å være med på vår bransjes digitale reise!

Om stillingen

Vil du ha en hverdag som består av prosjekter som spenner fra systemimplementering til realisering av kule konsepter på digitale flater? Brenner du for å være med på en reise i en bransje som står ovenfor en invasjon av digitale tjenester og smart teknologi? Visste du forresten av Usbl er 70 år gammelt og har drevet med innovasjon og tjenesteutvikling siden starten, og at vi er en sprek gjeng som står klare for å fortsette med dette i vår digitale verden?
Som IT Prosjektleder vil du jobbe tett med alle deler av konsernet der du skal sikre at våre IT-prosjekter er tilstrekkelig gjennomtestet, sørge for god implementering i organisasjonen samt sørge for at de prosjektressurser som kreves blir gjort tilgjengelig for prosjektet. Du vil få ansvar for å planlegge og lede IT-prosjekter med prosjektplanlegging, løsningsdesign og økonomi. Du vil fasilitere og støtte prosessen under definering av epic/ user stories i tverrfaglige team. Som IT prosjektleder vil du rapportere til IT sjefen som du vil jobbe svært tett med mht vår arkitektur på overordnet nivå.

Om deg

Vi søker deg som har bachelor innenfor IT og teknologi, og som har noe erfaring med IT prosjektledelse eller en produkteierrolle. Du har helst utviklererfaring med kunnskap om informasjonssikkerhet, systemarkitektur og testdrevet utvikling. Du har erfaring fra å jobbe med forskjellige utviklingsmiljøer, samt erfaring med agile metoder. Du har også erfaring med teknisk testing og integrasjoner. Du er teknisk interessert, har kompetanse i xml, .net og andre relevante språk. Du har gjerne kjennskap til Azure API. Det er viktig at du forstår sammenhengen mellom prosesser, teknologi og kundereiser for å lykkes i jobben.

Som person har du gode kommunikasjonsegenskaper- du er tydelig, direkte og konstruktiv men også god på å lytte til andre. Du er trygg på deg selv og tør å utfordre etablerte sannheter. Du er strukturert og planleggende i arbeidsformen din, og følger opp problemer helt til de er løst. Du har også egenskapen til å tenke utenfor boksen og være kreativ i løsningsdesign.

Om Usbl

Usbl har 290 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som følger våre verdier Åpne, Modig, Ansvarlige hver dag. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover.
Du kommer til å rapportere til IT-sjef, og IT er en del av økonomiavdelingen med 16 ansatte.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt IT-Sjef James Bell Ocampo på telefon 951 40 531.

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.