Prosjektleder – IKT, Usbl Oslo

Har du lyst til å være med å sikre robuste leveranser av IT-prosjekter på tvers av et av Norges største boligbyggelag?

Om stillingen

Du skal sikre at IT-løsninger er tilstrekkelig gjennomtestet sammen med leverandør og forretningen, sørge for god implementering i organisasjonen samt sørge for at de prosjektressurser som kreves blir gjort tilgjengelig for prosjektet. Du vil få ansvar for å planlegge og lede IT-prosjekter med prosjektplanlegging, løsningsdesign og økonomi. Du vil fasilitere og støtte prosessen under definering av epic/ user stories i tverrfaglige team. Du vil etablere og eie beste praksis for testing av løsninger i Usbl samt rapportere avvik i testing.

Om deg

Vi søker deg som har bachelor innenfor IT og teknologi, og som har minimum 3 års erfaring med IT prosjektledelse eller en produkteierrolle. Du har helst utviklererfaring og erfaring med informasjonssikkerhet, systemarkitektur og testdrevet utvikling. Du har god erfaring fra utviklingsmiljøer og integrasjoner, samt erfaring med agile metoder. Du har også erfaring med teknisk testing. Du er teknisk interessert, har kompetanse i xml, .net og andre relevante språk. Du har gjerne kjennskap til Azure API og dersom du også kjenner Power Builder er det et pluss. Du forstår integrasjoner og arkitekturprinsipper og hvordan de setter føring er for hvordan løsninger bygges. Det er viktig at du forstår sammenhengen mellom prosesser, teknologi og kundereiser for å lykkes i jobben.

Som person har du gode kommunikasjonsegenskaper- du er tydelig, direkte og konstruktiv men også god på å lytte til andre. Du er trygg på deg selv og tør å utfordre etablerte sannheter. Du er strukturert og planleggende i arbeidsformen din, og følger opp problemer helt til de er løst. Du har også egenskapen til å tenke utenfor boksen og være kreativ i løsningsdesign.

Om Usbl

Usbl har 290 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover.

Du kommer til å rapportere til IKT-sjef, og IKT er en del av økonomiavdelingen med 16 ansatte.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt IKT-Sjef James Bell Ocampo på telefon 951 40 531.
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.