Leder for Eierskifte i Usbl

Bli med og oppfyll boligdrømmen

Vi leter etter deg som vil være med og skape den beste boligopplevelsen for våre medlemmer og som trives med å kombinere ledelse og operative oppgaver i et proaktivt, kundeorientert og profesjonelt miljø.

Om stillingen

Du vil være avdelingsleder med både fag- og personansvar for eierskifteavdelingen i Usbl. Leder for avdelingen vil også jobbe operativt med eierskifter og forkjøpsrett.

Avdelingen har utstrakt kundekontakt, hvor de det siste året har hatt stort fokus på å skape medlemsvekst og merverdi for Usbl sine eksisterende medlemmer. Det er derfor ønskelig at leder for eierskifteavdelingen i tillegg til å inneha faglig kompetanse, er god på relasjonsbygging og bidrar til å oppnå felles mål på tvers av Usbl.

Usbl er opptatt av å skape gode brukeropplevelser for sine kunder og samarbeidspartnere, og som leder av eierskifteavdelingen vil du være en sentral bidragsyter til digitalisering og forenkling av prosesser som støtter opp under dette.

Stillingen rapporterer til Direktør Privatmarked og vil inngå i forretningsområdets ledergruppe.

Om deg

Vi søker deg som har erfaring fra en administrativ stilling med mye kundekontakt. Du er opptatt av å skape gode kundeopplevelser og du har erfaring som leder. Du er innovativ og nysgjerrig med interesse for eiendom, gjerne med erfaring innen dette området. Utdannelsesbakgrunnen din kan være fra jus, fagansvarlig innen eiendomsmegling, administrasjon, ledelse eller lignende.

Som person er du positiv, åpen og med gode samarbeidsevner. Du trives med å ha mye kundekontakt, og du er flink til å kommunisere med ulike typer mennesker. Du er strukturert og god til å organisere både eget og andres arbeid.

Om Usbl

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Usbl har den siste tiden styrket sin satsning mot privatmarkedet og våre medlemmer, og eierskifteavdelingen er sentral i dette arbeidet. Vi er tilstede på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.

Eierskifteavdelingen består for tiden av 7 kundekonsulenter som håndterer eierskifter og saksbehandling rundt forkjøpsrett for hele Usbl. Avdelingen er for tiden plassert i Lier, men vil flytte til Usbl sitt hovedkontor i Oslo sentrum i løpet av første kvartal 2019.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg


For nærmere opplysninger om stillingen: 

Kontakt direktør for Privatmarkedet, Hallvard Bratberg på telefon 916 36 867.

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no innen 30. mai 2018.