Lønn – Oslo

Lønningsansvarlig for portefølje av boligselskaper

Vår oppdragsmengde øker stadig, og vi skal derfor øke bemanningen på vår lønningsavdeling. Vi ser etter deg som trives med kundekontakt og som ønsker å jobbe med lønn mot eksterne kunder i et av Norges største boligbyggelag.

Om stillingen

Hos oss vil du få ansvar for en portefølje boligselskap der du har ansvar for lønn A-Å for styreledere og vaktmestre. Dette inkluderer periodiske avstemminger, avstemming av arbeidsgiveravgift og skattetrekk samt rapportering til offentlige myndigheter. Du er også ansvarlig for å besvare henvendelser fra styrene og ansatte i boligselskapene vi forvalter. Du vil være en del av et team på 3 lønningsansvarlige, der en jobber inn mot de ansatte i Usbl, og to ut mot våre kunder.

Om deg

Vi søker deg som har høyere utdannelse innen personal/ økonomi/ regnskap/ revisjon. Du har minimum 5 års erfaring fra lønnskjøring innen privat sektor, og gjerne også regnskapserfaring. Du er godt oppdatert på lover og regler innen lønnsfeltet. Du har god IT- kompetanse, gjerne fra Vivaldi lønnssystem. Vi bruker WinTid som tidsregistreringssystem og Hårfagre som regnskaps- og forvaltningssystem. Dersom du har erfaring med endringsprosesser i forbindelse med robotisering/ digitalisering, er det en stor fordel. Du trives med kundekontakt, du tar initiativ og liker å arbeide proaktivt ut mot dine kunder. Du er nøyaktig og jobber strukturert, du trives med å ha selvstendig ansvar, samtidig som at du er en del av et team. Du er løsningsorientert, ser muligheter heller enn begrensninger, og er ikke redd for endringer. Du har stor arbeidskapasitet og vil trives i et miljø der vi legger vekt på profesjonalitet, samarbeid på tvers og godt arbeidsmiljø.

Om Usbl

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. Vi er tilstede på 11 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum. Innen forretningsførsel i Oslo er vi 40 ansatte som arbeider med regnskap, lønn og rådgivning ut mot våre kunder. Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen: 

Kontakt regionleder Tove Irene Jørgensen på telefon 926 05 510.
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no innen 4. februar 2018.