Økonomimedarbeider, Oslo

Om stillingen

Du vil få oppgaver knyttet til driftsteamet; bank, inngående og utgående faktura samt løpende bokføring, avstemming og kontroll. Du vil få regnskapsansvar for egne selskaper og utarbeide måneds- og årsregnskap. Du vil bli involvert i systembytte og få oppgaver knyttet til denne prosessen, samt få ad hoc oppgaver i økonomiavdelingen.

Om deg

Vi søker deg som har utdannelse innen økonomi/ regnskap på Bachelor-nivå samt minimum 3 års erfaring fra regnskap A-Å (lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse).

Du har meget god regnskapskunnskap og er selvstendig innen mva og skatt. Du har erfaring fra ulike økonomisystemer og dersom du har vært med på å skifte økonomisystem er det et pluss. Du har evnen til å se muligheter og forbedringer, og ønsker å bidra i de endringene som kommer på økonomiavdelingen.

Som person er du strukturert og nøyaktig, selvstendig, analytisk, pliktoppfyllende og proaktiv. Du er omgjengelig og samarbeider godt på tvers i organisasjonen, og du er opptatt av å holde deg faglig oppdatert.

Om Usbl

Usbl har 290 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og setter verdier som åpen, modig og ansvarlig høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner, utbyggere og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt konsernregnskapssjef Astrid Helene Andersen på telefon 948 68 249.

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.