Prosjekt- og byggeleder, Usbl Prosjekt - Follo og Østfold

Har du lyst til å være en del av en faglig dyktig og sosialt hyggelig gjeng som brenner for byggfaget? Har du lyst på selvstendig ansvar og utfordrende oppgaver som prosjekt- og byggeleder i et solid og stabilt, men samtidig framoverrettet selskap i vekst? Da har du muligheten nå i et av Norges største boligbyggelag.

Om stillingen

Våre arbeidsoppgaver finnes innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjektering, tilstandsvurderinger, vedlikeholdsplanlegging, byggskade-, energi-, miljø-, KS- og SHA-rådgivning og uavhengig kontroll. Usbl ivaretar byggherrens interesser i byggesaker gjennom hele forløpet fra idé til fullført prosjekt. Våre kunder er i all hovedsak boligselskaper i Follo-regionen.

Om deg

Vi søker deg som er utdannet VVS-ingeniør, rørlegger evt. murermester eller lignende med teknisk fagskole. Felles er at vi trenger personer med noen års praktisk erfaring, enten fra en entreprenør, rådgivende selskap, egen næringsvirksomhet eller offentlig teknisk sektor.

Du klarer å formidle fagkunnskap på en måte som alle forstår. Du trives med selvstendig ansvar, tenker langsiktig og ønsker å bygge fagkunnskap innen det du driver med. Du har ordenssans og du har en viss kremmerånd i ryggmargen.

Om Usbl

Usbl har 280 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. Vi har 12 kontorer i østlandsområdet.

Usbl Prosjekt består totalt av 40 dyktige kvinner og menn med bakgrunn som ingeniører og håndverksmestre innen mur-, tømrer og VVS-fag. På kontoret vårt i Ski jobber det 21 personer, 4 av disse er prosjekt- og byggeledere i Usbl prosjekt.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt Stian Vestergaard Isaksen på telefon 936 20 387.
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.