Prosjektleder Bygg/VVS, Alle kontorer

Har du lyst til å være en del av en faglig dyktig og sosialt hyggelig gjeng som brenner for byggfaget? Har du lyst på selvstendig ansvar og utfordrende oppgaver innen VVS og bygg i et solid og stabilt, men samtidig framoverrettet selskap i vekst? Da har du muligheten nå i et av Norges største boligbyggelag.

Om stillingen

Våre arbeidsoppgaver finnes innen prosjektledelse, byggeledelse, prosjektering, tilstandsvurderinger, vedlikeholdsplanlegging, byggskade-, energi-, miljø-, KS- og SHA-rådgivning og uavhengig kontroll. Usbl ivaretar byggherrens interesser i byggesaker gjennom hele forløpet fra idé til fullført prosjekt. Våre kunder er i all hovedsak boligselskaper i området rundt våre avdelingskontorer.

Om deg

Vi søker deg som har solid erfaring fra VVS – en bygningskyndig person som tenker at du har kompetanse og erfaring som passer inn hos oss. Vi ser helst at du er utdannet VVS- ingeniør /rørleggermester med teknisk fagskole, eller er rørlegger med dokumenterbar erfaring. Felles er at vi trenger personer med noen års praktisk erfaring, enten fra en entreprenør, rådgivende selskap, egen næringsvirksomhet eller offentlig teknisk sektor.

Du klarer å formidle fagkunnskap på en måte som alle forstår. Du trives med selvstendig ansvar, tenker langsiktig og ønsker å bygge fagkunnskap innen det du driver med. Du har ordenssans og du har en viss kremmerånd i ryggmargen.

Om Usbl

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. Vi er tilstede på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.

Usbl Prosjekt består totalt av 32 dyktige fagfolk med bakgrunn som ingeniører og håndverksmestre innen mur-, tømrer og VVS-fag. Usbl prosjekt har ansatte på kontorene i Oslo, Ski, Lier, Lillehammer, Horten og Sandefjord, og ønsker å få en til to VVS- rørleggerrelaterte medarbeidere til et eller flere av disse avdelingskontorene.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen:

Kontakt Lars Iddeng, daglig leder, på telefon 911 58 951 eller Lasse Handegård, avdelingsleder, på telefon 974 10 050.
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no