Prosjektsjef, Nye Boliger, Oslo

Har du lyst til å være med å utvikle gode boligprosjekter i Usbl? Som prosjektsjef vil du få en sentral rolle i avdeling Nye Boliger, og vil få mulighet til å utvikle boligprosjekter i Oslo og området rundt.

Om stillingen

Du vil inneha byggherrerollen for større boligprosjekter, og drive prosjektutvikling med eksterne arkitekter og rådgivere. Du vil lede kontraktsforhandlinger og drive økonomistyring av prosjektene dine. Det kan være aktuelt at du leder enkelte reguleringsprosesser ved behov. Vi legger også vekt på å vurdere og ivareta arkitektoniske kvaliteter ved prosjektene våre.

Om deg

Vi søker deg som har solid erfaring innen boligbygging, og som har lyst til å være med å utvikle gode boligprosjekter i Usbl. Du er gjerne bygningsingeniør i bunn, men det viktigste er at du har god erfaring fra boligbygging og –utvikling. Du har erfaring med økonomistyring i prosjekter, og dersom du også har erfaring med reguleringsprosesser er dette et pluss.

Som person er du strukturert, planleggende og løsningsorientert. Du har lett for å kommunisere med ulike typer mennesker. Du har stor gjennomføringsevne og klarer å få de ulike ressursene i et prosjekt til å trekke i samme retning.

Om Usbl

Usbl har 280 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover.

Vi er tilstede på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.

I avdeling Nye Boliger er vi 12 ansatte som arbeider med utvikling og salg av nye boliger, ti av disse jobber i Oslo og to sitter på kontoret vårt i Sandefjord.
Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!


For nærmere opplysninger om stillingen: 

Kontakt leder boligutvikling Bård Hauki på telefon 928 50 005.

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no.