Regnskapsfører – Oslo

Regnskapsfunksjonen i Usbl er i endring med tanke på automatisering/ digitalisering, og vi er på jakt etter deg som ønsker å bidra i denne prosessen framover.

Om stillingen

Hos oss vil du få regnskapsansvar for en egen portefølje boligselskap. Kundene dine er styrer i borettslag og andre boligselskap som Usbl er forretningsfører for, og vi har stort fokus på å ha tett kontakt med våre kunder. I de prosessene som er automatisert vil du ha en kontrollerfunksjon og jobbe med avvikshåndtering. Dersom du er autorisert regnskapsfører vil du gjennomføre kvalitetskontroll og ha oppdragsansvar for flere regnskapsporteføljer – gjerne på tvers av kontorene våre.

En del av vår rolle som forretningsfører er å delta på generalforsamlinger og andre møter hos kunder, og dette kan også være en del av jobben din. Vi har stort fokus på å forbedre interne prosesser og rutiner, og deltakelse i ulike interne faggrupper og prosjekter vil også være aktuelt.

Om deg

Vi søker deg som er en strukturert, effektiv og lærevillig person. Du trives godt med kundekontakt, er blid, positiv og lett å samarbeide med. Du ønsker å bidra med ideer og innspill til mer effektive måter å jobbe på, du er løsningsorientert og dersom du har erfaring fra automatiserings-/ digitaliseringsprosesser er dette en fordel. Du har solid regnskapsforståelse og god erfaring innen regnskap og årsavslutning. Du er gjerne autorisert regnskapsfører eller har ønske om og mulighet til å bli det innen rimelig tid. Du har generelt gode IT-kunnskaper, særlig i Excel, og har lett for å lære nye systemer.

Om Usbl

Usbl har totalt sett ca. 270 ansatte. Vi har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen og setter våre verdier service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Forretningsførsel, som innebærer både regnskap og rådgivning til våre over 1500 kunder består av ca. 100 dyktige kollegaer fordelt på våre 12 kontorer. Vi har et godt fagmiljø innen regnskap med 19 autoriserte regnskapsførere. På kontoret i Oslo er vi 50 ansatte innen forretningsførsel, der 42 arbeider med regnskap og rådgivning.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt teamleder Kristin Johansen på telefon 907 82 074.
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no