Serviceleder Bjørvika, Usbl Boservice AS – Oslo

Servicetjenester i Bjørvika

Oslo S. Utvikling (OSU) bygger og utvikler bydelen Bispevika som en del av Bjørvika, med 1 500 boliger og 3 000 kvm næringslokaler. I samarbeid med OSU skal Usbl utvikle og levere drifts- og servicetjenester til beboere og næringskunder i dette området. I fellesskap søker vi nå en leder for utvikling og leveranse av disse tjenestene i Bjørvika.

Om stillingen

Du vil få ansvar for å etablere, utvikle og drifte servicesenteret i Bispevika i Oslo i tett samarbeid med OSU og et lederteam i Usbl. Servicesenteret vil være OSU’s og Usbl’s «ansikt utad i Bjørvika» og skal bygges opp som et senter med attraktive og gode produkter og tjenester.

Du vil ha personal-, budsjett- og resultatansvar for servicesenteret, samt overordnet ansvar for kundeoppfølging. Du vil også ha ansvar for operative leveranser, forhandling og kontrahering av drifts- og vedlikeholdsavtaler, samt etablering og videreutvikling av servicetjenester fra underleverandører.

Om deg

Vi søker deg som har god erfaring innen ledelse av serviceressurser og koordinering av løpende serviceoppgaver. Du kan ha bakgrunn fra hotelledelse, som facility manager, site manager eller lignende. Du er praktisk anlagt, og har kjennskap til byggteknisk drift/ oppfølging. Du har også erfaring innen forretningsutvikling, og god økonomisk kompetanse.

Som person har du høy serviceinnstilling, er god til å skape relasjoner, trives med å snakke med folk og har gode kommunikasjonsegenskaper. Det er også viktig at du trives med å motivere og følge opp ulike personligheter, samt at du klarer å ha struktur og systematikk ikke bare på egne oppgaver, men også andres. I tillegg er det viktig med en dose kremmerånd – ha forretningsforståelse og tenke lønnsomhet i det du og avdelingen gjør

Om Usbl og Usbl Boservice AS

Usbl har 270 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har høye vekstambisjoner i årene som kommer.

Usbl Boservice er et heleid datterselskap i Usbl som leverer operative vaktmester- og håndverkertjenester til våre kunder. Tjenestespekteret utvides nå med andre servicetjenester til beboere, og stillingen som Serviceleder inngår i dette selskapets operative ledergruppe. Selskapet har 51 ansatte fordelt på fire avdelinger i Buskerud, Sandefjord, Horten og Oslo og omegn.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen:

Kontakt daglig leder Erik Testad på telefon 926 95 013.

Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no