Teamleder, regnskap – Usbl Vestfold

Om stillingen

Du vil ha fullt resultat- og personalansvar for regnskapsteamet i Vestfold. Teamet består for øyeblikket av 11 ansatte og sitter fordelt på kontor i Horten og Sandefjord. Du vil også ha ansvar for egen portefølje av boligselskap og, dersom du er autorisert regnskapsfører, for kvalitetskontroll for flere regnsapsporteføljer. Du skal påse at teamet ditt følger de vedtatte rutiner og arbeidsprosesser, og du vil være en viktig bidragsyter og pådriver for forbedrings-, automatiserings- og robotiseringsprosjekter.
Du vil ha personalansvar over to lokasjoner, og tilstedeværelse på begge lokasjoner er påkrevd hver uke.

Om deg

Vi søker deg som har høyere økonomisk utdanning og solid erfaring innen regnskap, økonomi og årsavslutning. Du er gjerne autorisert regnskapsfører, men dette er ikke et krav. Du har erfaring som leder og har vært leder i endringsprosesser tidligere.

På IT- siden har du generelt gode kunnskaper, med særlig vekt på Excel. Dersom du har erfaring i Hårfagre er det et pluss. Du har erfaring fra, og evner til, å sette deg inn i nye metoder og verktøy.

Som person er du positiv og blid. Du er lett å samarbeide med, kommer gjerne med innspill og er villig til å bidra i interne prosjekter og grupper. Du har evne til å stå stødig i situasjoner med usikkerhet og endringer, har pågangsmot og stor arbeidskapasitet. Du har en strukturert, nøyaktig og effektiv arbeidsform og klarer å delegere. Stillingen vil i perioder ha høyt arbeidspress, så god planlegging og framdrift er viktig.

Om Usbl

Usbl har totalt sett ca. 290 ansatte. Vi har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen og setter våre verdier service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Regnskapsavdelingen fører regnskap for våre over 1600 kunder og består av 49 dyktige kollegaer fordelt på 10 kontorer. Vi har et godt fagmiljø innen regnskap med 16 autoriserte regnskapsførere. Teamet i Vestfold består av 11 regnskapsansvarlige, deriblant to autoriserte regnskapsførere.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

For nærmere opplysninger om stillingen

Kontakt Tove Irene Jørgensen, regnskapssjef Bedriftsmarkedet, på telefon 926 05 510
Søknad og CV sendes til anne.marit.stedje@usbl.no