Bjerregaards gate

Bjerregaards gate 10, Oslo
Pris  
Størrelse 29–48,5 m2
Soverom 0–1

Om Bjerregaards gate

Bjerregården ligger sentralt på St. Hanshaugen, med gangavstand til sentrum, Grünerløkka og Majorstua. Leilighetene har en felles takterrasse med utsikt over byen og fjorden.

Standard

Leilighetene leies ut umøblerte og uten hvitevarer. Kjøkkeninnredningen er tidsriktig og badet er pent flislagt og har varmekabler. Det er opplegg for vaskemaskin og vinylbelegg på gulvflater.

Alle leilighetene er funksjonelle med gode, gjennomtenkte planløsninger. De er lyse og gjennomgående. Bygget har syv etasjer, heis og felles takterrasse med flott utsikt over byen. Sykkelparkering er til disposisjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt til på St. Hanshaugen med kort vei til offentlig kommunikasjon og mange andre servicetilbud. St. Hanshaugen Senter ligger i nærheten, og det er dagligvareforretning bare noen få meter unna. Fine parker og turmuligheter i nærheten, blant annet Iladalen, St. Hanshaugen park og Akerselven.

Leilighetene

Bjerregaards gate består av 35 ettromsleiligheter fra 29 m2 til 32,5 m2 og 12 toromsleiligheter fra 35 m2 til 48,5 m2. Ettromsleilighetene har egen sovealkove. Noen av leilighetene er tilpasset bevegelseshemmede.

 • Heis Leilighetene har heis for enkel tilgang til alle etasjer.
 • Internett og underholding

  Leilighetene har standard kanalpakke og bredbånd (1000/1000 kbs).

 • Strøm

  Elektrisk oppvarming. Leietaker tegner eget strømabonnement.

 • Parkering
  Mulighet for leie av parkeringsplass.
 • Sportsbod

  Sportsbod til hver enkelt leilighet.