Dampsagveien

Dampsagveien 15, Lillestrøm
Pris  
Størrelse 30–104 m2
Soverom 0–3

Om Dampsagveien

Dampsagveien ligger i Lillestrøm sentrum, mellom Nitelva og Lillestrøm stasjon, i et hyggelig boligområde med flott fellesareal. Uteområdet er opparbeidet med sitteplasser og beplantning.

Standard

Leilighetene leies ut umøblerte og uten hvitevarer. De inneholder entré, stue, åpen kjøkkenløsning, flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Kjøkkeninnredningen er tidsriktig og badene er pent flislagte og med varmekabler. Alle leilighetene har eikelaminat eller parkett på gulvflater. 

Oppvarming skjer ved felles fjernvarmeanlegg med radiatorer i oppholdsrommene. Energiutgifter til varmtvann, fjernvarme og elektrisitet betales som et tillegg til husleien.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere boligområde nært Lillestrøm Stasjon og Nitelva. Få minutters gange til buss og togstasjon, og det tar kun 11 minutter å komme seg til Oslo S med toget. Det er gangavstand til alle fasiliteter, og det er tilgang til turstier, friarealer langs elven og ski- og turterreng i Østmarka.

Leilighetene

Dampsagveien består av 32 leiligheter, hvorav det finnes både, ett-, to-, og fireromsleiligheter. Leilighetene er fra 30 mtil 104 m2. Ettromsleilighetene har egen sovealkove.

  • Heis Leilighetene har heis for enkel tilgang til alle etasjer.
  • Internett og underholding

    Leilighetene har standard kanalpakke og bredbånd (1000/1000 kbs).

  • Sportsbod

    Sportsbod til hver enkelt leilighet.