Malerhaugveien

Malerhaugveien 26, Oslo
Pris  
Størrelse 43–84 m2
Soverom 1–3

Om Malerhaugveien

Leilighetene ligger hyggelig til i enden av en gammel villavei på Ensjø med et pent opparbeidet tun mellom blokkene. Det er tre minutters gangavstand til T-banestasjonen og fem minutter med banen ned til sentrum. Uteområdet er opparbeidet med sitteplasser og beplantning. Bygget ble oppført i 2003.

Standard

Leilighetene er umøblerte og uten hvitevarer. Alle leilighetene har flislagt bad/wc med varmekabler og opplegg til vaskemaskin. Det er lagt parkett eller laminat i stue og kjøkken, ellers lyst belegg på soverommene. Alle leilighetene har balkong.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Gamlebyen med kort vei til sentrum og Grønland. Flotte turmuligheter langs Klosterenga. Gangavstand til kaféer, puber, nærbutikker og liknende. I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder som Akerselva, Middelalderparken med vannspeilet og Øya-festivalen, Ruinparken og Botanisk hage.

Leilighetene

Malerhaugveien består av 35 leiligheter, hvorav det finnes både to-, tre- og fireromsleiligheter. Leilighetene er i fra 43 m2 til 84 m2. De største leilighetene er gjennomgående, og én av dem har privat takterasse.
 • Heis Leilighetene har heis for enkel tilgang til alle etasjer.
 • Internett og underholding

  Leilighetene har standard kanalpakke og bredbånd (1000/1000 kbs).

 • Strøm

  Elektrisk oppvarming. Leietaker tegner eget strømabonnement.

 • Parkering

  Mulighet for leie av garasjeplass i parkeringsanlegg.

 • Sportsbod

  Sportsbod til hver enkelt leilighet.