Ullevålsveien

Ullevålsveien 63 A og B, Oslo
Pris  
Størrelse 33,5–99,5 m2
Soverom 0–3

Om leilighetene i Ullevålsveien

Ullevålsveien ligger på St. Hanshaugen/Adamstuen med gangavstand til sentrum, Grünerløkka og Majorstua. Bygget ble oppført i 2005 og har en felleshage på 600 m2.

Standard

Alle leilighetene inneholder entré, stue, åpen kjøkkenløsning og flislagt bad/wc med varmekabler i gulvet og opplegg for vaskemaskin. Leilighetene som er større enn ettroms har opplegg for oppvaskmaskin. Samtlige leiligheter har egen uteplass.

Det er mulighet for å leie garasjeplass i kjelleren, hvor det også finnes felles vaskeri og sportsbod. Sykkelparkering finnes på bakkeplan.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget sentralt til på St. Hanshaugen/Adamstuen med kort vei til blant annet Grünerløkka og Majorstua. Det finnes dagligvareforretninger noen få minutter unna, i tillegg til fine parker og turmuligheter i nærheten.

Leilighetene

Ullevålsveien består av 25 leiligheter med varierende størrelser fra 33,5 m2 til 99,5 m2. Ettromsleilighetene har sovealkove. Toromsleilighetene er spesielt tilpasset bevegelseshemmede i form av ingen eller lave dørterskler, god plass til rullestol og stort bad. De største leilighetene går over de to øverste etasjene og har en svalgang som kan brukes til uteplass.

 • TV og internett

  Leilighetene har standard kanalpakke og bredbånd (1000/1000 kbs).

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Leietaker tegner eget abonnement.
 • Parkering

  Mulighet for leie av garasjeplass i parkeringsanlegg.

 • Renhold og vedlikehold

  Bygget har fast vaktmestertjeneste og trappevask.