Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Airthings

Som medlem får du 20 % rabatt på radonmåler hos Airthings!

To barn hopper på en seng i bakgrunn. En hånd som viser en mobiltelefon med luftkvalitet måler er i front.

Bruk koden USBL20 for å få rabatt når du handler på airthings.com. Gjelder alle produkter hos Airthings. 

Airthings Wave er en smart radonmåler som måler radon, temperatur og luftfuktighet. I Airthings-appen får du god oversikt over dine radon og luftkvalitetsmålinger. Du vil se de første resultatene innen en time.

Gratis mobil-app og Dashboard

Mobil-appen gir deg kjapp tilgang til radonnivåene dine. Den er enkel å komme i gang med, enkel å bruke og gir deg full oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt.

Hva er radon?

Radon er en luktfri og usynlig gass som blir frigjort fra grunnen som huset står på. Denne radioaktive gassen kan trenge gjennom de minste sprekker i fundamentet, komme seg inn i huset og bli en del av ditt inneklima. For høye nivåer av radon i inneluft kan føre til lungekreft, og er den største årsaken til lungekreft hos ikke-røykere. 

Les mer om radon i Norge.

 

Om Airthings:

Airthings er et av Europas raskest voksende teknologiselskaper, som utvikler smarte løsninger for overvåkning av innendørs luftkvalitet. Med hovedkontor i Oslo og med salgskontorer i USA og Canada, selges produktene i over 50 land. Som vinner av Eksportprisen 2018 er selskapet i rask vekst og jobber hardt mot målet om å gi mennesker i hele verden kontroll på luftkvaliteten der de lever. Airthings har et ungt miljø, lokalisert rett ved slottet i Oslo, og ledes av erfarne ingeniører, teknologer og forretningsutviklere.

For mer informasjon om produkter se airthings.com