Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Birkebeinerspelet

20 % rabatt for Usbl-medlemmer på et uforglemmelig vinterteater!

Birkebeinerspelet – uforglemmelig vinterteater!

20 % rabatt for Usbl-medlemmer

Bli med på et forrykende vintereventyr med et stort ensemble av profesjonelle skuespillere, stuntmenn, fightere og ryttere sammen med lokale amatører og frivillige, med levende musikk, fakkellys og galopperende hester i vintermørket. 

Året er 1205. Norge er herjet av borgerkrig, og kongens uekte sønn holdes beskyttet i all hemmelighet. Birkebeinerspelet er fortellingen om flukten som endret norgeshis­torien for alltid, og spelet finner sted nettopp der Birkebeinerne dro over fjellet mot Nidaros... Dette er det råeste spelet Norge har sett!

Birkebeinerspelet finner sted på gården Mesna i Ringsaker, og ble uroppført i 2017. Manus er basert på Nils Gaups suksessfilm «Birkebeinerne», som ble spilt inn på Mesna. Regissør 2020: Evy Kasseth Røsten.

Medlemstilbud:
Som medlem får du 20 % rabatt på billetter til Birkebeinerspelet. Pris med rabatt kr. 420,- pr. billett (ord. pris kr. 525,-)

Premiere: 14. februar 2020

Forestillinger 15., 20., 21. og 22. februar 2020.

Transport: Det vil bli satt opp buss t/r fra Lillehammer, Sjusjøen, Moelv og Ljøsheim til spelplassen på Mesna. Pris pr. person kr. 120,-. Bussbilletter bestilles her.

Se mer på birkebeinerspelet.no

Bruk rabattkode «bagler» for å få 20 % rabatt. Billetter med rabatt for Usbl-medlemmer bestiller du på Ticketmaster.