Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Klinikk Barcode

Som medlem får du rabatt på medlemskap hos Klinikk Barcode i Bjørvika. Medlemskap på klinikken gir deg 20 % rabatt på alle varer og tjenester, samt gratis årlig helsesjekk.

Som medlem i Usbl betaler du kun kroner 1 000 ,- for medlemskapet på klinikken (ordinær pris er fra kr 1 350,-).

Vi har gleden av å ønske Klinikk Barcode velkommen som partner i vårt fordelsprogram for medlemmer. Klinikken tilbyr legetime til alle, uten ventetid. De har både allmennleger og spesialister som står klare til å ta deg imot. Per i dag har de følgende behandlere; allmennlege, hjertelege, hudlege, psykolog, gynekolog, psykiater, indremedisiner, flylege og sjøfartslege. Tilbudet utvides fortløpende.

Klinikk Barcode åpnet i mai 2019, og er et splitter nytt, stort og tverrfaglig medisinsk senter i hjertet av Barcode / Bjørvika i Oslo. De er en moderne klinikk og den eneste av sitt slag i området.

Viktig informasjon vedrørende korona-viruset

Klinikk Barcode utvider sine åpningstider for telefon- og videokonsultasjon. De holder løpende kontakt med Folkehelseinstituttet for å kvalitetssikre at de medisinske råd de gir er i tråd med de til enhver tid gjeldende retningslinjer. 

Dersom du har omgått personer med mistenkt eller påvist smitte eller dersom du selv har symptomer på luftveisinfeksjon skal konsultasjonen gjennomføres over telefon/ video.

Bestill video- eller telefonkonsultasjon her

Klinikk Barcode tilbyr et komplett helsetilbud til både bedriftsmarkedet og befolkningen generelt. Beliggenheten gjør klinikken lett tilgjengelig for pasienter fra Oslo og Østlandet. De tilbyr både offentlige og private legetjenester, samt legevaktsfunksjon.

«Du skal føle deg vel når du kommer til oss. Vår klinikk ser ikke ut som de andre. Her er det dempet og fredelig med en lun atmosfære. Du skal møtes med et smil og få akkurat den hjelpen du trenger, når du trenger det.»

Inkludert i medlemskapet:

  • Time hos allmennlege på dagen uten behov for henvisning
  • Gratis årlig helsesjekk
  • Kostnadsfri fornyelse av resept
  • 20 % rabatt på alle våre tjenester og salgsvarer
  • Fordelspris for din familie
  • Barn under 20 år er inkludert i foresattes medlemskap
  • Nyhetsbrev per epost med medlemstilbud og spennende nyheter

Slik bestiller du medlemskap hos Klinikk Barcode

Oppgi at du er medlem i Usbl når du bestiller medlemskap. Dette kan gjøres per telefon eller ved å møte opp i resepsjonen. Du kan også bestille medlemskap her.

Les mer om klinikken på klinikkbarcode.no.