Bli medlem

Nemus

Som medlem får du nå 8 % bonus på behandlinger og produkter hos helsegruppen Nemus.

En kvinne som gjør yoga i en stue.

Nyhet! Bonus hos helsegruppen Nemus

Som medlem får du nå 8 % bonus på behandlinger og produkter hos helsegruppen Nemus.

NEMUS står for nerve, muskel og skjelett, og har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge. Alle klinikkene er tverrfaglige med kiropraktor og fysioterapeut. Noen klinikker har også lege, manuellterapeut, psykolog, psykomotorisk fysioterapeut, ernæringsfysiolog, massør og akupunktør.
 

Bonus gjelder i disse klinikkene:

Horten, Nøtterøy, Tønsberg, Sandefjord, Asker sentrum, Nesbru, Bryn, Ullevaal Stadion, Storo, Bjølsen, Tjuvholmen, Skøyen, Lørenskog, Lillestrøm, Nittedal, Kløfta, Kongsvinger, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Stavanger, Sandnes, Arna, Nesttun, Kokstad, Sandsli, Stord, Bømlo, Husnes, Harstad, Arendal, Kristiansand, Kongsberg og Trondheim.
 

 

Aktivér medlemskortet

Bonus forutsetter at medlemskortet er aktivert og at ditt kontonummer er lagt inn på Min Side/APP. Da samler du automatisk bonus når du betaler med ditt bankkort som er knyttet til dette kontonummeret. 

NB! Viktig om bonus

Nemus sine betalingsterminaler godkjenner ikke at medlemskortet dras for å få registret bonus. Det er kun bankkortet med tilhørende kontonummer som er lagt inn på Min Side, som vil fungerer og gi deg bonus.
 
Kredittkort kan ikke legges inn på Min Side/APP, men dersom du ønsker å betale med kredittkort gir du beskjed til en av de ansatte hos Nemus, så hjelper deg slik at du får registrert din bonus manuelt.