Bakkegata

Bakkegata 3, 1807 Askim
Pris Ikke klart 
Størrelse 93 leiligheter m2
Soverom Ikke klart

Litt om Bakkegata

Askim ligger akkurat så langt unna Oslo, Akershus og Østfolds største byer at du føler at du bor på landet, og likevel så nært alt du trenger at du ikke savner noe. Bakkegata ligger i et attraktivt og etablert boligstrøk med gåavstand til alle sentrumsfunksjoner; barnehager, skoler, fritidsaktiviteter, kulturhuset, kino, biblioteket, Folkeparken, Østfoldbadet, idrettsanlegg, spisesteder, Askimtorget kjøpesenter og buss- og jernbanestasjon.

Bakkegata er et ideelt sted å vokse opp for barn og ungdom. Store grøntarealer med lekeplasser, og med direkte inngang til populære turveier. Solbergfosslinna, en kjent lysløype som byr på flotte tur-, sykkel- og rekreasjonsmuligheter, munner ut ved en koselig badestrand ved Glomma.

Uansett om du er ung førstegangskjøper, etablert med familie eller pensjonist - Bakkegata kan bli din neste drømmebolig. Det er solrikt for alle, både fra balkongen mot sør og de pent opparbeidede fellesarealene med gangvei og busker pent beplantet og hyggelig. Attraktive grøntarealer med fine lekeplasser, lekestativ og sandkasse - samt koselige sitteplasser med benker og bord, sikrer hyggelige dager i trygge omgivelser.

De 93 leilighetene fordeler seg over seks etasjer med svalgang i hver etasje. Det blir trappeløp i hver ende av byggene og heis i den ene enden. Prosjektet deles inn i to byggetrinn, og første byggetrinn vil bestå av 35 to-, tre- og fireroms leiligheter mellom 51 og 107 kvm BRA.

Medlemmer i Usbl har forkjøpsrett ved salgsstart på boligene i Bakkegata. Dersom du har spørsmål om ditt medlemskap, ta kontakt med Usbl på 22 98 38 00 eller se usbl.no.

 

 

Meld interesse for Bakkegata