Berganåsen

Kiserødveien 67, 3231 Sandefjord
Pris 3 750 000 –  5 900 000
Størrelse 84–112 m2
Soverom 2–3
Ledige leiligheter 19 av 23 leiligheter ledige! Se boligvelger
Tomtevisning med stillasje i Kiserødveien 67A og B Kontakt megler for visning.
Stian Dursestt, EiendomsMegler 1 992 77 710 stian.dursett@em1.no

Litt om Berganåsen

Berganåsen er et nytt bolig prosjekt på Store Bergan, kun 5 km fra Sandefjord sentrum. I byggetrinn 1 bygger vi totalt 23 tre- og fireroms leiligheter fra 84 - 112 kvm BRA. Alle boligene har livsløpsstandard, er finner du topp moderne, lettstelte og fremtidsrettede leiligheter.

Alle de nye leilighetene på Berganåsen har universell utforming. Store vindusflater gir lyse og luftige rom. Det gjør det enkelt å bo og trives her, dette er boliger det er godt å komme hjem til. Stilrene og moderne flater gjør det lett å innrede i din stil. 

Leilighetene har store balkonger mot syd eller vest, der du kan skape en lun og deilig uteplass etter ditt hjerte. Solfylte dager er til for å nytes, og du finner også store, skjermede uteområder rett utenfor døren. 

Parkering finner du i kjelleren. Det betyr at du slipper å kjøre rundt og lete etter ledig plass i nabolaget, da det følger egen privat parkeringsplass med hver leilighet. 

Landlig og sentralt? Ja, takk - begge deler

På Berganåsen har du alt du trenger like ved. I nærområdet finner du blant annet dagligvareforretning, barnehage og barneskole, samt treningssenter. De nye boligene ligger dessuten perfekt landlig til, noe som gir gode muligheter for avkobling og rekreasjon. I nærområdet finner du stier og turveier som leder til vakre utsiktspunkter, og spesielt i sommerhalvåret er kyststien en opplevelse å gå. 

En ny bolig fra Usbl

Som med våre andre prosjekter blir også Berganåsen bygget med fremtiden i tankene, både når det gjelder bærekraftighet og forvaltning. Med over 70 års erfaring som boligutvikler vet vi å bruke anerkjente arkitekter og samarbeide med solide aktører i byggebransjen. Det aller viktigste er at det skal være trygt å kjøpe bolig hos oss, og vi er like opptatt av deg som en dag flytter inn i Berganåsen som vi er av boligene vi bygger og forvalter.